V ZLOT GBG - 9-10 marca 2019 - Stryszawa koło Suchej Beskidz
Spokojnie, przed świętami znów zaśmiecę skrzynki mailowe...
Ja wszystko rozumiem, ale że Bton, Nesska, Wiolcia... nic?
Ja wszystko rozumiem, ale że Bton, Nesska, Wiolcia... nic?
Ostatnio zmieniony 2018-12-04, 21:51 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak zacznę swe wywody, to znów ktoś będzie chciał usunąć swe konto.
I tak balansuję na krawędzi. Za wcześnie pytać o dojazd...
I tak balansuję na krawędzi. Za wcześnie pytać o dojazd...
Ostatnio zmieniony 2018-12-04, 22:41 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Z tym bywa różnie - np. "misja czajnik" pierwotnie przewidywała mszę w kościółku w Rzykach, ale TNT wykazał się czujnością i niewierni ominęli to miejsce w busie. Czasem warto pytać.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Tylko pogratulować dalekosiężnych planów. U mnie zawsze spontan - jestem wolnym człowiekiem. Czy mam coś zaplanowane na wieczór lub jutro? Chyba nie - lubię niespodzianki.
- Tatrzański urwis
Jak na razie to po Oławie zapierdzielam ja ale wózkiem widłowym . Mam nadzieje że się w końcu poznamy na zlocie Oławianko . Wpiszcie urwisa na listę , bardzo interesuje mnie zdobycie tego prawie 12-nasto tysięcznego szczytu . Oczywiście na żywca i solo .buba pisze: czy jakas koparka po Olawie znowu jezdzic nie bedzie albo co
Ostatnio zmieniony 2018-12-08, 15:54 przez Tatrzański urwis, łącznie zmieniany 1 raz.