V ZLOT GBG - 9-10 marca 2019 - Stryszawa koło Suchej Beskidz
Mi ludzie na szlaku nie przeszkadzają, ja im chyba też. Trza zapytać Roberta J, wytrzymał ze mną już kilkanaście dni. Denerwuje mnie, gdy muszę na innych czekać i czekać. Robert nadąża.
sokole - nie mam skrzywionego kręgosłupa, na co mogą wskazywać niektóre foty z ostatniego zlotu. Dla równowagi duchowej siedziałem na ławie tylko na lewym półdupku, rozważałem podłożenie kilku pinesek w myśl zasady: jeśli boli paluszek, to młotem jebudu w kolano i zapomina się o bolącym paluszku.
W poniedziałek kupię porządny pejcz i zaczynam 5-dniowe biczowanie. Czy w sobotę zauważę różnicę? Kto jest za, to łapkę w górę.
sokole - nie mam skrzywionego kręgosłupa, na co mogą wskazywać niektóre foty z ostatniego zlotu. Dla równowagi duchowej siedziałem na ławie tylko na lewym półdupku, rozważałem podłożenie kilku pinesek w myśl zasady: jeśli boli paluszek, to młotem jebudu w kolano i zapomina się o bolącym paluszku.
W poniedziałek kupię porządny pejcz i zaczynam 5-dniowe biczowanie. Czy w sobotę zauważę różnicę? Kto jest za, to łapkę w górę.
Ostatnio zmieniony 2019-03-02, 14:22 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
- sprocket73
- Kontakt:
lepiej w łepceper pisze:jeśli boli paluszek, to młotem jebudu w kolano
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
ceper pisze:Obawiam się, że żaden z obu busów nie jedzie (odjazdy z Suchej Beskidzkiej o 7:34 i 8:19 - czekałem próżno w ubiegłą niedzielę, dlatego pojechałem do Żywca). Grupa uderzeniowa będzie w sobotę, więc może w soboty kursuje.
Wychodzi na to, że oba te busy jadą, przynajmniej tak wynika z oficjalnych stron tych przewoźników.
Ten 8:05
http://www.mercbus.pl/
I ten 8:53
http://majabus.pl/
W razie czego można zadzwonić tam i się upewnić, czy to nadal aktualne rozkłady.
sokół pisze:Co ciekawe, jeden z tych busów 8,53 (bo ponoć dwa jadą) pokazuje, że jedzie nawet na Krowiarki
Jak wejdziesz na ich stronę i odnajdziesz ten kurs, to jest przy nim oznaczenie:
Q4 – od 01,10 do 30,04 kursuje na odcinku Kraków MDA – Zawoja Policzne
Czyli teraz nie kursuje do Krowiarek.
Ostatnio zmieniony 2019-03-02, 16:23 przez Vision, łącznie zmieniany 2 razy.
Spam to jednak całkiem coś innego.
Istotą spamu jest rozsyłanie dużej ilości informacji o jednakowej treści do nieznanych sobie osób. Nie ma znaczenia, jaka jest treść tych wiadomości. Aby określić wiadomość mianem spamu, musi ona spełnić trzy następujące warunki jednocześnie:
- treść wiadomości jest niezależna od tożsamości odbiorcy.
- odbiorca nie wyraził uprzedniej, zamierzonej zgody na otrzymanie tej wiadomości.
- treść wiadomości daje podstawę do przypuszczeń, iż nadawca wskutek jej wysłania może odnieść zyski nieproporcjonalne w stosunku do korzyści odbiorcy.
Dzięki Vision. Utwierdziłeś innych w przekonaniu, że me wpisy to spam. Trzy warunki spełnione w 100%, zwłaszcza trzeci. .
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Vision - tkwisz w błędzie. Nikogo nie ośmieszam, tym bardziej nie stosuję wyzwisk. Posądzanie mnie o coś podobnego jest przyziemne. Może i kolor tekstu lub emotikonki Wam przeszkadzają? Mniejsza o mnie, grunt by koleżanki i koledzy się bawili tu wyśmienicie. Także na zlocie.
Ostatnio zmieniony 2019-03-02, 18:33 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Myślę, że po raz kolejny gra ta sama płyta. Zlot się zbliża, ceper jak to ceper, co chwilkę zmienia zdanie, zaczyna marudzić na miejscówkę, połknął wszystkie mądrości, zaczepia wszystkich w imię rozruszania forum.
Chłopie, nie podoba Ci się idea zlotu to po prostu nie jedź, proste, nie chcesz z nami posiedzieć w Stryszawie to śpij w Beskidzkim Raju za trzech pogan. Są chwile, że zupełnie nie wiem, o co Ci chodzi.
Marudzi, jątrzy a potem zdziwiony, że każdy ma go gdzieś.
Kolor czcionki akurat rozgryzłem, nie masz jak dopiec Dakocie więc małpujesz jej styl. Takie odniosłem wrażenie. I pewnie czekasz, aż to zauważy i coś Ci napisze, żebyś mógł zacząć swój pojedynek.
Chłopie, nie podoba Ci się idea zlotu to po prostu nie jedź, proste, nie chcesz z nami posiedzieć w Stryszawie to śpij w Beskidzkim Raju za trzech pogan. Są chwile, że zupełnie nie wiem, o co Ci chodzi.
Marudzi, jątrzy a potem zdziwiony, że każdy ma go gdzieś.
Kolor czcionki akurat rozgryzłem, nie masz jak dopiec Dakocie więc małpujesz jej styl. Takie odniosłem wrażenie. I pewnie czekasz, aż to zauważy i coś Ci napisze, żebyś mógł zacząć swój pojedynek.
Ostatnio zmieniony 2019-03-02, 21:20 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.
Mamy taki pomysł z Visionem na ominięcie busów. Ale w sumie to kierowcy się muszą wypowiedzieć, bo to Oni w sumie byliby odpowiedzialni za ten manewr.
Wszyscy przyjeżdżamy na Policzne, wyskakujemy z bryk, a kierowcy wsiadają do aut i zawożą bryki do centrum, na parking. Potem jednym losowo wybranym samochodem wracają na Policzne. I potem, jak zejdziemy wszyscy do centrum to jeden losowo wybrany, pozostawiony pojazd by wrócił na Policzne po pozostawione autko. To 7 km. Nie musimy wtedy liczyć na busy. A różnie może być. Może przyjechać wg planu, ale może być pełny i nikt nie wejdzie.
Co myślicie?
Decyzja należy do Was.
Wszyscy przyjeżdżamy na Policzne, wyskakujemy z bryk, a kierowcy wsiadają do aut i zawożą bryki do centrum, na parking. Potem jednym losowo wybranym samochodem wracają na Policzne. I potem, jak zejdziemy wszyscy do centrum to jeden losowo wybrany, pozostawiony pojazd by wrócił na Policzne po pozostawione autko. To 7 km. Nie musimy wtedy liczyć na busy. A różnie może być. Może przyjechać wg planu, ale może być pełny i nikt nie wejdzie.
Co myślicie?
Decyzja należy do Was.
Ostatnio zmieniony 2019-03-02, 23:54 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.