V ZLOT GBG - 9-10 marca 2019 - Stryszawa koło Suchej Beskidz
włodarz pisze:następny zlot będzie w Opawskich
Będzie. W maju. Opawski już działa w tym kierunku.
Doszliśmy do wniosku, że te tereny będą bardziej przyjazne wiosną.
Ostatnio zmieniony 2018-11-23, 19:45 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.
Pudelek pisze:ale na tym zdjęciu w ogóle nie ma Dareczka, ten facet w brylach jest zupełnie do niego niepodobny
No nie? wyglada na zbyt trzezwego! To nie moze byc Dareczek!
laynn pisze:no i może parę osób z poza forum
Tez o tym mysle aby kilka osob przywiezc. Zreszta przez zloty np. forum sudeckiego przewijalo sie zawsze sporo osob niezrzeszonych - to fajna tradycja zabierac znajomych, towarzystwo sie wtedy powieksza!
Ostatnio zmieniony 2018-11-23, 23:28 przez buba, łącznie zmieniany 1 raz.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
sokół pisze:Będzie. W maju. Opawski już działa w tym kierunku.
Szkoda ze nie da sie tego odwrocic - tzn marcowy zlot w opawskich a majowy w tej calej Stryszawie... Mniej bym mi bylo zal pic wasze zdrowie z Suwalszczyzny albo z majowki gdzies rownie wpizduu....
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
buba pisze:Szkoda ze nie da sie tego odwrocic
Wiesz już pozałatwiałam warunki pobytu i termin. Swoją drogą następny zlot majowy moim skromnym zdaniem nie powinien się odbywać w majówkę, nie wiem co sądzą inni, ale większość ma jakieś inne, dalsze plany wyjazdowe. Najpierw zorganizujmy ten marcowy i ustalmy co dalej.
vidraru pisze:Swoją drogą następny zlot majowy moim skromnym zdaniem nie powinien się odbywać w majówkę,
Tu pewnie sokół lub opawski by się musieli wypowiedzieć. Ale nie sądzę, że termin w ogóle około długoweekendowy, obojętne czy majówka, czy ze świętem B.Ciało, był dobrym terminem do zlotu.
Zawsze raczej plany każdy ma, więc na zlot raczej inny termin.
Dwa w takie długoweekendowe są problemy z miejscami noclegowymi.
Niestety, ale na godnych następców nie ma co liczyć. Prawie zawsze miałem z górki, dlatego ciężko mi iść pod górkę - brak praktyki.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.