Propozycja Spotkania Forumowego - Jasień (Beskid Wyspowy) 3-
Dzień dobry.
Podsumowując - Darek, Baśka, Sokół, Biton i ja chętni. Ania jest w temacie, może pojedzie. ceper nie jedzie.
Co dalej ? Termin bardzo fajny.
Podsumowując - Darek, Baśka, Sokół, Biton i ja chętni. Ania jest w temacie, może pojedzie. ceper nie jedzie.
Co dalej ? Termin bardzo fajny.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
darkheush pisze:Cegłę i Andrychowioka znasz.
Sami gentelmeni.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
Jak się trafi między wrony, to musisz krakać jako ony. Szałas pasterki wydaje się być adekwatną miejscówką. Trzeba we wszystkim znać umiar i nie występować przed szereg. Nie wszyscy są "jaśnie pany". Ludzki pan przyjedzie albo nie przyjedzie. 7 wspaniałych (miejscowych) + 3 /za/miejscowych? To lepiej niż na zlocie forum sudeckiego.bton1 pisze:Wolałbym co prawda w schronie
A termin? Lepszy byłby tydzień później, tuż po pełni księżyca.
P.S. Zapomnij o cywilizowanym obiekcie. Nikt nie zapłaci za browar dniówki, bo na zlot musiałby wydać całą wypłatę. Droga impreza. Wielu za złotówkę pędziłoby krowę do Warszawy (to lokalne określenie sknerstwa).
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Wpisałem Jasień do planów na rok bieżący albo przyszły. Leskowiec z Potrójną (...) także.
Nie mam silnej woli, jestem łasy na pokusy w towarzystwie dam i dżentelmenów, zwłaszcza miejscowych dam i dżentelmenów.
Cześć Mireczku, jak zdrówko? Przybywaj na zlot, dla weteranów napitek i wyżerka gratis.
Nie mam silnej woli, jestem łasy na pokusy w towarzystwie dam i dżentelmenów, zwłaszcza miejscowych dam i dżentelmenów.
Cześć Mireczku, jak zdrówko? Przybywaj na zlot, dla weteranów napitek i wyżerka gratis.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Ja muszę sprawdzić w kalendarzu, bo jestem przekonana, że wtedy mam biwak harcerski, a wtedy to będzie płacz i rozpacz, że się dobrze bawicie beze mnie
PS. Łukaszu, wygląda na to, że w Tatrach będę na święta wielkanocne, a dokładnie 14-17.04.
PS. Łukaszu, wygląda na to, że w Tatrach będę na święta wielkanocne, a dokładnie 14-17.04.
Ostatnio zmieniony 2017-03-15, 21:50 przez nes_ska, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem tu gdzie stoję, ale jeśli się ruszę, to mogę się zgubić.
ceper pisze:Jak ludziom niewiele brakuje do szczęścia
Widzisz- to jest wlasnie definicja szczesliwego zycia- potrafic sie cieszyc malymi rzeczami. Jesli ktos nie posiada tej umiejetnosci to jego zycie jest duzo smutniejsze....
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
na wiecznych wagarach od życia..