Spotkajmy się gdzieś na szlaku
- Tępy dyszel
Tam głównie piją szampan i wino, po co im stacje uzdatniania wody ...
W Avignon (nie byłem, ale już kilka razy chciałem tam być) rezydowali antypapieże - uważaj na siebie. A z Dunkierki polecam wpław na wyspy ...
A na poważnie: polecałbym wyjazd służbowy na Saharę - cel ten sam
Osobiście części Francuzów nie cierpię - Kapitanie, musisz znać "psapel" i pseudopolski "metr" - (być może to sponsorzy tej wycieczki, o czym nie wiesz ), brałem udział w ich kilku konferencjach, od 10 lat robię im krecią robotę i słusznie (zgodnie z sumieniem i przekonaniem), bo badziewia nie toleruję ...
W Avignon (nie byłem, ale już kilka razy chciałem tam być) rezydowali antypapieże - uważaj na siebie. A z Dunkierki polecam wpław na wyspy ...
A na poważnie: polecałbym wyjazd służbowy na Saharę - cel ten sam
Osobiście części Francuzów nie cierpię - Kapitanie, musisz znać "psapel" i pseudopolski "metr" - (być może to sponsorzy tej wycieczki, o czym nie wiesz ), brałem udział w ich kilku konferencjach, od 10 lat robię im krecią robotę i słusznie (zgodnie z sumieniem i przekonaniem), bo badziewia nie toleruję ...
Ostatnio zmieniony 2014-11-05, 20:54 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
- Tępy dyszel
ceper pisze:W Avignon (nie byłem, ale już kilka razy chciałem tam być) rezydowali antypapieże - uważaj na siebie.
Mógłbym zatem tam zamieszkać.
ceper pisze:Kapitanie, musisz znać "psapel" i pseudopolski "metr" - (być może to sponsorzy tej wycieczki, o czym nie wiesz
We Francji już byłem kiedyś, wiem ,,co w trawie piszczy".
ceper pisze:poczekamy na relację Kapitana.
Nie przewiduję. To wyjazd firmowy niegórski. Jadę tylko dlatego aby zaniżyć średnią wieku a poza tym ktoś musi być trzeźwy ,,na tym pokładzie"
Ps. Gdyby na weekend była lepsza pogoda, zamiast Francji,wolałbym iść na Policę i Czyrniec. Piszę całkowicie poważnie.
- Malgo Klapković