Spotkajmy się gdzieś na szlaku
Pudelek pisze:Pozdrów Staszka od Księżniczki z dawnego Sylwestra, może będzie pamiętał Po ile teraz są u niego noclegi? Dawno tam nie byłem, a kusi...
Zrobi się.
Po 25 zeta, oczywiście z własnym śpiworem.
Staszek pisał mi dzisiaj, że na górze zrobiła się fajna zima 😁.
Aha, od niedawna na Gibasy.pl funkcjonuje wyremontowana chatka ze starej studenckiej z 1925 roku. Właścicielami jest para podróżników.
Niestety podobno u nich ceny są z kosmosu. Za nocleg liczą 100 zeta, i do tego nie biorą na jedną noc, a co najmniej na dwie 😱
Chyba wiem o kogo chodzi. Kilka lat temu na Andrzejkach spotkaliśmy ich albo na szlaku albo w sklepie w Ślemieniu i zaprosili nas do siebie na wizytę. Wpadliśmy na godzinkę, postawili piwko, pokazali zdjęcia z podróży dookoła świata. Było bardzo sympatycznie. Myślę, że cenami celują w trochę inną grupę ludzi, niż ci wybierający się do Staszka
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
Dobry.
Był ktoś z Was w wersji śnieżnej na Wielkim Choczu ? Jak tak to którędy i jakie wrażenia ?
Był ktoś z Was w wersji śnieżnej na Wielkim Choczu ? Jak tak to którędy i jakie wrażenia ?
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
-
-