VII Zlot GBG - Chatka Dobrodziej - Sopotnia Wielka - przesun
Termin w sopotni to 14-15 listopada. Jutro wyśle zbiorczego maila do wszystkich userow forum. Żeby do soboty wieczór się określić co i jak. To znaczy dzisiaj jak wstane po nocce z której właśnie wróciłem.
Niemniej widzę że póki co większe wzięcie mają Gorce. Czy inni też mogą się wypowiedzieć? Żebyśmy wiedzieli w którym kierunku podążać.
Niemniej widzę że póki co większe wzięcie mają Gorce. Czy inni też mogą się wypowiedzieć? Żebyśmy wiedzieli w którym kierunku podążać.
Ostatnio zmieniony 2020-09-17, 01:40 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.
sokół pisze: Czy inni też mogą się wypowiedzieć?
Nie fasoluj
Każdy ma prawo się wypowiedzieć !
Czy to mądrze czy to inaczej !
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Posłałem właśnie zbiorczego maila do wszystkich userów tegoż forum - do niedzieli wieczór chciałbym mieć wybrane miejsce, żeby być też w porządku wobec "rezerwacji" i odpowiednio wcześniej odwołać jedną z nich.
Miejsca są dwa, terminy też dwa...
Działajcie.
Oczywiście - Laynn - możesz mnie śmiało dopisywać do listy. Ja nie będę się okreslać, gdzie wolę, po prostu się dostosuję do większości.
Miejsca są dwa, terminy też dwa...
Działajcie.
Oczywiście - Laynn - możesz mnie śmiało dopisywać do listy. Ja nie będę się okreslać, gdzie wolę, po prostu się dostosuję do większości.
-
To może troszkę wyedytuję listę, żeby była choć trochę czytelna.
Sopotnia Wielka - chata Dobrodzieja - 14-15 listopada
1. Sebastian
2. sokół
3. MarekW
4. Gar
5. Dobromił (ale woli GCh)
6. laynn ( ale woli GCh)
Niepewni:
Vlado
Creamchese
Gorczańska Chata - 21-22 listopada
1. Laynn
2. Dobromił
3. Sebastian (ale woli S)
4. Vidraru
5. Darkheush
6. sokół
7. MarekW
Niepewni:
Nesska
Vlado
Creamchese
Hmmm... i teraz nie wiem, jak to ugryźć, bo jak ktoś wybrał tylko GCh, to nie pojedzie do Sopotni? Jak ktos wybrał Sopotnię, nie pojedzie do GCh?
U Sebastiana jest jasne, napisał, że jedzie tu i tu, ale woli Sopotnię... Jak reszta, nie wiem?
Sopotnia Wielka - chata Dobrodzieja - 14-15 listopada
1. Sebastian
2. sokół
3. MarekW
4. Gar
5. Dobromił (ale woli GCh)
6. laynn ( ale woli GCh)
Niepewni:
Vlado
Creamchese
Gorczańska Chata - 21-22 listopada
1. Laynn
2. Dobromił
3. Sebastian (ale woli S)
4. Vidraru
5. Darkheush
6. sokół
7. MarekW
Niepewni:
Nesska
Vlado
Creamchese
Hmmm... i teraz nie wiem, jak to ugryźć, bo jak ktoś wybrał tylko GCh, to nie pojedzie do Sopotni? Jak ktos wybrał Sopotnię, nie pojedzie do GCh?
U Sebastiana jest jasne, napisał, że jedzie tu i tu, ale woli Sopotnię... Jak reszta, nie wiem?
Ostatnio zmieniony 2020-09-17, 13:31 przez sokół, łącznie zmieniany 3 razy.