V ZLOT GBG - 9-10 marca 2019 - Stryszawa koło Suchej Beskidz
- sprocket73
- Kontakt:
Buba! Od ZAWSZE chciałem Cię poznać!
Termin odległy, kto wie co się wydarzy do tego czasu, ale będę chciał się pojawić - w komplecie. Ukochana bardzo się ucieszyła jak powiedziałem, o planowanym zlocie i pokazałem zdjęcie obiektu, nie wiem skąd ten entuzjazm, pewnie sobie pomyliła ekipy
Termin odległy, kto wie co się wydarzy do tego czasu, ale będę chciał się pojawić - w komplecie. Ukochana bardzo się ucieszyła jak powiedziałem, o planowanym zlocie i pokazałem zdjęcie obiektu, nie wiem skąd ten entuzjazm, pewnie sobie pomyliła ekipy
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
sprocket73 pisze:Buba! Od ZAWSZE chciałem Cię poznać!
Ja tez! Mam w oczach ta usmiechnietą gebe z twojego poprzedniego awatara - to jak nie chciec?
darkheush pisze:Po tym rzeczywistość już nie jest taka sama
darkheush pisze:Kuźwa jakie siedem!!! Dziewięć - czerwiec 2009 roku
A mysmy sie przypadkiem nie spotkali jeszcze pozniej?
Ostatnio zmieniony 2018-11-23, 17:39 przez buba, łącznie zmieniany 4 razy.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
Na pewno pozniej byl jeszcze styczen 2010 i zlot beskidzki na Lasku
Bo w Lanckoronie w grudniu 2010 i w styczniu 2011 na Lasku - na urodzinach Kotoli nie byles? (na fotach cie nie widze)
Czyli i tak 9 lat jak w pysk strzelil!
Bo w Lanckoronie w grudniu 2010 i w styczniu 2011 na Lasku - na urodzinach Kotoli nie byles? (na fotach cie nie widze)
Czyli i tak 9 lat jak w pysk strzelil!
Ostatnio zmieniony 2018-11-23, 17:42 przez buba, łącznie zmieniany 2 razy.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
darkheush pisze:ale poznaliśmy się na Górowej
A to tak. Nie wiem czemu zrozumialam "jak dawno zesmy sie juz nie widzieli" i zaczelam szperac po fotkach i znalazlam takie fajne
Ostatnio zmieniony 2018-11-23, 18:34 przez buba, łącznie zmieniany 1 raz.