nes_ska pisze:PS. Łukaszu, wygląda na to, że w Tatrach będę na święta wielkanocne, a dokładnie 14-17.04.
Jako, że na pierwsze mam Łukasz to rzeknę, że od lat mamy tradycję chodzenia nogami po Tatrach w Wielką Sobotę.
nes_ska pisze:PS. Łukaszu, wygląda na to, że w Tatrach będę na święta wielkanocne, a dokładnie 14-17.04.
buba pisze:ceper napisał/a:
Jak ludziom niewiele brakuje do szczęścia
I przyczyną smutku. I o ten smutek mi chodziło.ceper pisze:Jak ludziom niewiele brakuje do szczęścia i może być zarazem przyczyną smutku.
Trąbka i organki są atrybutem naszego artysty. Może jednak organki nie są...Dobromił pisze:na pierwsze mam Łukasz
sokół pisze:Jasne. Zarzuc temat i czekaj aż się ludzie podpisują. Ja jestem zainteresowany.
Jest zawsze otwarta i nikt nie pobiera opłaty za nocleg.bton1 pisze: trzeba będzie znaleźć kogoś, kto zabuli zaliczkę i hajlabajla
bton1 pisze:No to niech to będzie alternatywa.
Dobromił pisze:Rysianka ma piękne tereny wokół schroniska do działalności kulturalnej.
Dobromił pisze:Oby coś z naszych planów wyszło.
bton1 pisze:Także żywię takową nadzieję.
buba pisze:Chetnie bym odwiedzila Jasien, nie bylam tam, ojej- 13 lat! ale niestety na ten termin mam juz plany...
Aleś sokole niedomyślny, przecież nic się nie dzieje bez powodu. Jestem za, a nawet przeciw.sokół pisze:Jedno niewinnie opuszczone ramiaczko w awatarku
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości