Cześć!!!
27-28-02 spotykamy się, sympatycy górskich wędrówek, w chatce u Ani i Rafała na Potrójnej w Beskidzie Małym. W piątek ok.16 (póżniej oczywiście też, to nie jest sztywny termin) zrobimy ognisko na Potrójnej, a potem w chatce pośpiewamy, pogadamy, pooglądamy zdjęcia (jest możliwość podłączenia się do TV). W sobotę fotografowanie wschodu słońca z Potrójnej (bardzo urokliwe), po śniadanku penetracja Beskidu Małego, ale to już dogadamy się na miejscu
Bardzo gorąco wszystkich zapraszamy, miejsca w chatce nie zabraknie, a poznacie ciekawych , pozytywnie zakręconych ludzi
Czekamy na Was, liczymy na jakąś małą forumową reprezentację !!!
Spotykamy się na Potrójnej
maurycy pisze:27-28-02 spotykamy się, sympatycy górskich wędrówek, w chatce u Ani i Rafała na Potrójnej w Beskidzie Małym.
W tym regionie mamy kilku miejscowych forumowiczów, ja mógłbym dotrzeć dopiero w sobotę, by zobaczyć/udokumentować/, jak się bawiło towarzystwomaurycy pisze:liczymy na jakąś małą forumową reprezentację !!!
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
ceper pisze: W tym regionie mamy kilku miejscowych forumowiczów, ja mógłbym dotrzeć dopiero w sobotę, by zobaczyć/udokumentować/, jak się bawiło towarzystwo
Właśnie na tych miejscowych najbardziej liczymy , a Tobie ceprze żadna kamera nie będzie potrzebna
O ile przyjedziesz. Żadnych ekscesów nie przewiduje się, co nie znaczy, że będzie nudno
"tobie, ci , wam" pisze się z małej litery, bo pisane "dużą literą" pod moim adresem mnie drażni - na forum panuje równouprawnienie, więc żadnych szacunków i pochlebstw. Nie jest to oficjalne pismo do Jego Ekscelencji/Eminencji, Bogiem nie jestem, zaś chyba nie zalecasz się do mnie (tydzień temu pisałem o tym)
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
ceper pisze:"tobie, ci , wam" pisze się z małej litery, bo pisane "dużą literą" pod moim adresem mnie drażni - na forum panuje równouprawnienie, więc żadnych szacunków i pochlebstw. Nie jest to oficjalne pismo do Jego Ekscelencji/Eminencji, Bogiem nie jestem, zaś chyba nie zalecasz się do mnie (tydzień temu pisałem o tym)
przynajmniej masz pewnosc ze mazeno sie do ciebie nie zaleca
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
na wiecznych wagarach od życia..