Ponoć już są i niebawem ma już ich nie być / świeże info z pierwszej ręki /.
Ponieważ środa ma być ciepła i słoneczna ruszamy około 9,00 z parkingu w stronę Polany Chochołowskiej nie czekając na tłumy sobotnie i niedzielne aby zobaczyć na własne oczy ten wspaniały widok
26.03.2014r. - W poszukiwaniu krokusów / Dolina Chochołowska
- tatromaniak
W sobotę i niedzielę ma być pogoda to pewnie będzie full luda. Razem z mężem mamy w niedzielę prowadzić około 180 osób !!!
Już się postawiłam i nie zgadzam się, zrobimy pewnie tak, że każde z nas weźmie "pod opiekę" tyle na ile zezwala regulamin TPN, czyli po około zainteresowanych 50 osób, razem 100, a reszta niech sobie idzie (lub jedzie na rowerach, lub tym pociągiem) indywidualnie, bo inaczej to nie miałoby sensu, nie możemy wziąć odpowiedzialności za taką gromadę.
W zeszłym roku autokarów tam na miejscu było ze 100 i trzeba było korzystać z dodatkowego parkingu po drugiej stronie szosy.
Mimo wszystko ciesze się, bo będę miała okazję zrobienia zdjęć.
A tutaj chorzowskie krokusiki, z cmentarza.
Już się postawiłam i nie zgadzam się, zrobimy pewnie tak, że każde z nas weźmie "pod opiekę" tyle na ile zezwala regulamin TPN, czyli po około zainteresowanych 50 osób, razem 100, a reszta niech sobie idzie (lub jedzie na rowerach, lub tym pociągiem) indywidualnie, bo inaczej to nie miałoby sensu, nie możemy wziąć odpowiedzialności za taką gromadę.
W zeszłym roku autokarów tam na miejscu było ze 100 i trzeba było korzystać z dodatkowego parkingu po drugiej stronie szosy.
Mimo wszystko ciesze się, bo będę miała okazję zrobienia zdjęć.
A tutaj chorzowskie krokusiki, z cmentarza.
Ostatnio zmieniony 2014-03-25, 15:02 przez Basia Z., łącznie zmieniany 1 raz.
- tatromaniak
Planujemy tylko do Polany Chochołowskiej bo interesują nas tylko krokusy i nie w tłumie.
Na dalszą eskapadę na bazie Chochołowskiej - Rakoń może Wołek lub Bociek wybieram się w przyszłym tygodniu / będzie cieplej i słoneczniej /.
Wczoraj rozmawiałem z kierowcą "Rakonia".
Tramwaj rusza od 15 kwietnia.
Na dalszą eskapadę na bazie Chochołowskiej - Rakoń może Wołek lub Bociek wybieram się w przyszłym tygodniu / będzie cieplej i słoneczniej /.
Wczoraj rozmawiałem z kierowcą "Rakonia".
Tramwaj rusza od 15 kwietnia.