Czołem Załoga!
Wiem, że tu na forum siedzi spora ekipa z forum Beskidzkiego i forum Beskidu Małego.
Chciałem zaprosić Was na zlot w Beskid Mały do Chatki na Potrójnej (u Ani i Rafała) w terminie 21/22 marca.
Link do wydarzenia na FB:
https://facebook.com/events/s/szukamy-s ... 887/?ti=cl
Miło będzie zobaczyć się po kilku latach. Pozdrawiam angi
Zlot Beskidoczubów
Zlot Beskidoczubów
Ostatnio zmieniony 2020-02-04, 17:42 przez angi, łącznie zmieniany 1 raz.
"... Lepiej diabłu wlecieć w ramiona
Zwłaszcza gdy diabeł jest piękną dziewczyną
Niż tylko po to pokusę pokonać
Żeby bez lęku iść ciemną doliną ..."
Jaka to różnica? Przecież nie przybywa się tu w celu poznania chatki. Trza się czasem poświęcić dla innych.Pudelek pisze:może i bym przybył, ale ile można jeździć do jednej i tej samej chatki
Podczas przedostatniego pobytu w Chatce na Potrójnej siedzę spokojnie przy stole i trzeźwym wzrokiem rozglądam się dookoła, a tu podniósł się larum. Myślę sobie: pewnie chatkę nawiedził sam papież. Zerkam kątem oka przez zgromadzony tłum i widzę, że to raczej król Romów. Przyglądam się dokładniej, nawet rozumieć ślůnsko godka i widzieć (ekipę) Pudelka w świetnym humorze, chociaż ich deszcz zmoczył po drodze albo to kwestia "zawietrznej" była. Masz prawo tego nie pamiętać.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
sokół pisze:A to forum beskidu małego jeszcze istnieje? Czy to jakaś inicjatywa spotkania po latach?
Tak jest to inicjatywa spotkania po latach. Kto chce, może i ma ochotę niech się zjawi.
"... Lepiej diabłu wlecieć w ramiona