Forumowa Biba - VI Zlot Cieślarówka
Mirek pisze:To w wolnej chwili zapodaj coś.
potrzebuję do tego więcej niż jednej chwili Może uda się coś na początek następnego tygodnia.
Pieczonych pałek nie było, ale w zamian za to serwowano kiełbaski z pieca plus cebulę
Ostatnio zmieniony 2022-02-19, 17:32 przez Pudelek, łącznie zmieniany 1 raz.
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
a to moje kilka zdjęć z wieczoru integracyjnego Mam ich zaledwie kilka bo nie chciałem wkurzać i co chwilę błyskać lampą
tu pito coś zielonego, nie wiem jakiś płyn do naczyń czy płyn do płukania ust
a to już ostatnie zdjęcia, chwilę przed tym gdy opuściłem towarzystwo i udałem się na spoczynek
Wszystkie zdjęcia też już mam gotowe, teraz jeszcze przysiąść i sklecić trochę sensownych zdań na temat całej mojej wycieczki okołozlotowej. Skoro Sebastian już wrzuca pełną relację to ja poczekam jeszcze kilka dni żeby nie dublować.
tu pito coś zielonego, nie wiem jakiś płyn do naczyń czy płyn do płukania ust
a to już ostatnie zdjęcia, chwilę przed tym gdy opuściłem towarzystwo i udałem się na spoczynek
Wszystkie zdjęcia też już mam gotowe, teraz jeszcze przysiąść i sklecić trochę sensownych zdań na temat całej mojej wycieczki okołozlotowej. Skoro Sebastian już wrzuca pełną relację to ja poczekam jeszcze kilka dni żeby nie dublować.
Ostatnio zmieniony 2022-02-19, 18:23 przez opawski1, łącznie zmieniany 1 raz.
MOJA STRONA O GÓRACH OPAWSKICH: http://www.goryopawskie.eu/