VI Zlot GBG - Cieślarówka - sonda
Tak jak pisał Mirek ...
W obiekcie na dole jest duża sala z piecykiem, gdzie można posiedzieć, jest też kuchnia czy aneks? gdzie można sobie coś do jedzenie lub picia przygotować.
Pokoje 3, 4, 5 i 6 osobowe, cena 50 zł, obiad 33 zł, śniadanie nie wiem, nie zapytałem.
Dwójki z łazienkami nie stety już zajęte, ostatnią dwójkę bez łazienki mam ja z Izą
W obiekcie na dole jest duża sala z piecykiem, gdzie można posiedzieć, jest też kuchnia czy aneks? gdzie można sobie coś do jedzenie lub picia przygotować.
Pokoje 3, 4, 5 i 6 osobowe, cena 50 zł, obiad 33 zł, śniadanie nie wiem, nie zapytałem.
Dwójki z łazienkami nie stety już zajęte, ostatnią dwójkę bez łazienki mam ja z Izą
Pudelek pisze:Nie sądziłem, że będzie się tu rezerwować konkretne pokoje A jest plac na ognisko? Być może w moim przypadku, jeśli przybędę, to będzie 1 + 2-3-4, ale damy sobie radę na glebie
Na pewno jest grill, a czy miejsce na ognisko, nie wiem?
Tak samo nie wiem czy tam istnieje coś takiego jak gleba, wątpię
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
Adrian pisze:Tak samo nie wiem czy tam istnieje coś takiego jak gleba, wątpię
to w takim razie jak chcą pomieścić nadplanowych gości, gdyby zabrakło łóżek? To są podstawowe kwestie odnośnie całej imprezy, czy ktoś nie zostanie kompnięty w dupę po przyjściu...
zresztą początkiem lutego zadzwonię tam i upewnię się że wszystko ok.
i słusznie
Ostatnio zmieniony 2022-01-13, 15:31 przez Pudelek, łącznie zmieniany 1 raz.
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
Rozmawiałem przed chwilą z gpspodynią Cieslarówki i mam kilka informacji;
1 primo- rezerwacja jest potwierdzona i pewna.
2 primo dla wszystkich nawet tych niepotwierdzonych znajdzie się miejsce noclegowe.
3 primo-cena noclegu ustalona jednak na 60 zł , dla tych na 2 noclego50 zł.ci którzy przyjadą w piątek proszę o listę obecnosci gdyż gospodarze chcą być przygotowani na to.
4-primo ognisko będzie jeżeli chcemy, gospodarze są na to gotowi i za pewna opłatą drewno będzie,zapomniałem o koszt spytac.
5-primo chętni na posiłek też proszone są zgłaszanie tego, jest mozliwość obiadu 2-daniowego typu zupa i drugie danie,bogracz lub coś w tym stylu, takoż śniadanie,obiad cena ok 33 zł , śniadanie ponad 20 zł.Napoje typu czyli grzaniec dostępny.O ile dobrze zrozumiałem(słyszalność była kiepska) ktoś podobno odwołał tą rezerwację wiadomo z jakiego powodu.Mam jeszcze przed zlotem dzwonić tam by ustalić szczegóły typu;ile osób w piątek będzie, ile i jaki posiłki(orientacyjnie) będą zamawiane.
1 primo- rezerwacja jest potwierdzona i pewna.
2 primo dla wszystkich nawet tych niepotwierdzonych znajdzie się miejsce noclegowe.
3 primo-cena noclegu ustalona jednak na 60 zł , dla tych na 2 noclego50 zł.ci którzy przyjadą w piątek proszę o listę obecnosci gdyż gospodarze chcą być przygotowani na to.
4-primo ognisko będzie jeżeli chcemy, gospodarze są na to gotowi i za pewna opłatą drewno będzie,zapomniałem o koszt spytac.
5-primo chętni na posiłek też proszone są zgłaszanie tego, jest mozliwość obiadu 2-daniowego typu zupa i drugie danie,bogracz lub coś w tym stylu, takoż śniadanie,obiad cena ok 33 zł , śniadanie ponad 20 zł.Napoje typu czyli grzaniec dostępny.O ile dobrze zrozumiałem(słyszalność była kiepska) ktoś podobno odwołał tą rezerwację wiadomo z jakiego powodu.Mam jeszcze przed zlotem dzwonić tam by ustalić szczegóły typu;ile osób w piątek będzie, ile i jaki posiłki(orientacyjnie) będą zamawiane.
My chcemy złożyć się na ognisko i zamówić obiad na sobotę i śniadanie na niedzielę (2 osoby).
Ostatnio zmieniony 2022-02-03, 20:23 przez Sebastian, łącznie zmieniany 1 raz.
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
1. Mirek
2. Łukasz (2 noce)
3. Coldman (2 noce)
4. Renia i Seba obiad i śniadanie dla 2 osób.
5. Gosia i Witek
6. Iza i Adrian obiad i śniadanie dla 2 osób
7. Pudelek + 2 osoby
8. Urwis i Gosia (2 noce)
I osoby nie potwierdzone.
2. Wiolcia
3. DakOta
Tu będę ustawiał listę , dopisywać można ile i jakie posiłki.tak mi będzie łatwiej ogarnąć.Wskazane dopisywać się osobiście bym czegoś lub kogoś pominąc.
2. Łukasz (2 noce)
3. Coldman (2 noce)
4. Renia i Seba obiad i śniadanie dla 2 osób.
5. Gosia i Witek
6. Iza i Adrian obiad i śniadanie dla 2 osób
7. Pudelek + 2 osoby
8. Urwis i Gosia (2 noce)
I osoby nie potwierdzone.
2. Wiolcia
3. DakOta
Tu będę ustawiał listę , dopisywać można ile i jakie posiłki.tak mi będzie łatwiej ogarnąć.Wskazane dopisywać się osobiście bym czegoś lub kogoś pominąc.
Ostatnio zmieniony 2022-02-03, 21:43 przez Mirek, łącznie zmieniany 2 razy.
Pudelek pisze:Hm, słowni gospodarze, trzeba przyznać. Jeszcze tydzień czasu, cena może dalej rosnąć
Polski Ład, inflacja zapierdala....
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
Dostep do kuchni jest, ale dowiem się jeszcze dokładnie co i jak.A co do ceny wiemy jakie czasy, nie ode mnie ona zalezy.Taniej było w owej Bacówce pod Małym Stozkiem bo 45 zł( przynajmniej taka była w początku grudnia) i gospodarz żądał zaliczek, a w to nie chciałem się bawić.Raz zorganizowałem zjazd w Góry-Szlaki gdzie były zaliczki , 2-3 osoby zrezygnowały i chciały zwrotu.Na szczęście znaleźli sie inni chętni.Pudelek pisze:Hm, słowni gospodarze, trzeba przyznać. Jeszcze tydzień czasu, cena może dalej rosnąć
Czy tam jest jakaś kuchnia, gdzie można sobie coś samemu przygotować na śniadanie czy kolację?
Zaliczki mają ten plus, że w momencie ich opłacenia wszystko jest już zaklepane (przynajmniej teoretycznie), cena także. No i właśnie jak ktoś zrezygnuje, to przynajmniej zostaje jego zaliczka, a rezygnujących bywało sporo. Prośbę o zwrot zaliczki skwitować można chyba tylko pukaniem się w czoło
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!