VI Zlot GBG - Cieślarówka - sonda
Adrian pisze:A grupa może liczyć osób ...?
nie mam pojęcia. Bo może się zgłosić osób 10, a mogą i 2. Nigdy to nie było problemem, ale zazwyczaj imprezy były organizowane w miejscach, które są "z gumy", a tutaj tak może nie być, więc zapewne nie będę dawał znać prawie nikomu jeśli już
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
Pudelek pisze:Adrian pisze:A grupa może liczyć osób ...?
nie mam pojęcia. Bo może się zgłosić osób 10, a mogą i 2. Nigdy to nie było problemem, ale zazwyczaj imprezy były organizowane w miejscach, które są "z gumy", a tutaj tak może nie być, więc zapewne nie będę dawał znać prawie nikomu jeśli już
To mogę założyć że max 3 osoby ?
Ja chętnie się wybiorę, ale jeszcze me plany się klarują i nie wiem, na czym się skończy. Tak więc nie mogę potwierdzić, że na pewno będę.
W twoim przypadku liczyć 2 osoby ?
-
Mirek
No właśnie dlatego chcemy tam jechać i osobiście obmówić sprawę na miejscu, przez telefon mogę wstępnie zarezerwować tylko termin .Pudelek pisze:Adrian pisze:A grupa może liczyć osób ...?
-
Mirek
Rozmowa była dziś z gospodarzami Cieslarówki i są wstepne informacje.Mamy rezerwację na 12-13 II 10 osób z opcją kilku dodatkowych niespodziewanych gości.Cena noclegu to 50 zł, można zamówić gorące posiłki , napoje gorące i zimne.Kawa herbata można też własną zaparzyć, mozliwośc ogniska.Opłata za drewno jak dobrze zrozumiałem to 15 zł.Pokoje są 2 osobowe,do naszej dyspozycji zostanie ok, 20 miejsc (2-3 pokoje już są zarezerwowane) także gleba raczej nikomu nie grozi.Więcej info zamieści się w najbliższym terminie,jutro mieliśmy tam jechac ale jak się dowiedziałem od gospodyni obiektu nikogo kompetentnego nie będzie.Gdyby jakie pytania to proszę bardzo, mamy czas na to by sprecyzować dane.
-
Mirek
-
Mirek
-
Mirek