Dzikie podsumowanie 2013
Trochę ciekawość trochę konieczność- czasu mało, nie licząc urlopów, a obowiązków dużo. Więc trzeba sobie radzić na lokalnym terenie a jak się okazuje kryje on sporo niespodzianek. A poza tym jest to jednak zawsze coś nowego jak się idzie w nieznane miejsca. I to jest właśnie ciekawość-czy znów się na coś interesującego trafi
- Tatrzański urwis
Tatrzański urwis pisze:chyba wziął ze mnie przykład
Pisząc mile i czule - pojebalo Cię ?
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
Tępy Dyszel pisze:Czy to podczas jednej z tych wycieczek, jakoby ,,świeciliście dupami w jaskiniach" z Dobromiłem ?
Dokładnie. To wlaśnie w opisie tej wycieczki cudny moderator i jeszcze cudniejszy pogodowiec pokazali swą kulturę. Której zreszta stado bezmózgów przyklasneło.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
Narzekać nie mogę, bo jednak coś się działo
Tyle, że we wcześniejszych latach mieliśmy z dziećmi bardziej urozmaicony "harmonogram", bo prócz okolicznych Beskidów i standardowych wakacji w Sudetach były weekendowe wypady w Pieniny, Tatry czy gdzieś na Słowację. A w tym się jakoś nie złożyło.
Ale w przyszłym sobie odbijemy, mam nadzieję
Tyle, że we wcześniejszych latach mieliśmy z dziećmi bardziej urozmaicony "harmonogram", bo prócz okolicznych Beskidów i standardowych wakacji w Sudetach były weekendowe wypady w Pieniny, Tatry czy gdzieś na Słowację. A w tym się jakoś nie złożyło.
Ale w przyszłym sobie odbijemy, mam nadzieję
- Tępy dyszel
Zdziwić to się można było reakcjami w nie których komentarzach, tym bardziej że nic ze wspomnianą dupą nie miało miejsca Szkoda gadać i do tego wracać.
A to lepiej nie wracać i (skoro dziś piątek) lepiej się napić (mam na myśli małą lampkę wina)
"Kiedy świat się od ciebie odwraca, ty też musisz się od niego odwrócić."
Swoim bajtlom też zrobiłem małe podsumowanie tego roku. W krótkiej formie wizualnej
Na razie córa, bo drugi filmik miał awarię i od nowa muszę robić.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rqh0raaGfo0&feature=c4-overview&list=UUB08KFguTIgUh3kvKzAJq2g[/youtube]
Na razie córa, bo drugi filmik miał awarię i od nowa muszę robić.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rqh0raaGfo0&feature=c4-overview&list=UUB08KFguTIgUh3kvKzAJq2g[/youtube]
Ostatnio zmieniony 2014-01-07, 22:24 przez Piotrek, łącznie zmieniany 3 razy.
Tylko pozazdroscic dzieciaczkom takiego taty!!
I mam pytanie- strasznie mi sie podoba kolorystyka zdjec w tym filmiku, sa takie cieple i mile. Zwykle w relacjach wydawalo mi sie ze nie maja az takie fajne barwy- robiles cos z nimi czy mi sie po prostu przywidzialo?
I mam pytanie- strasznie mi sie podoba kolorystyka zdjec w tym filmiku, sa takie cieple i mile. Zwykle w relacjach wydawalo mi sie ze nie maja az takie fajne barwy- robiles cos z nimi czy mi sie po prostu przywidzialo?
Ostatnio zmieniony 2014-01-08, 10:28 przez buba, łącznie zmieniany 1 raz.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
na wiecznych wagarach od życia..
Ano robiłem . W Picassa dałem opcję "lata 60" bo koncepcję na początku miałem inna ale zostawiłem bo pasują i tak do "starego filmu".
Mnie się też te ciepłe barwy podobają i w takiej tonacji wszystkie zdjęcia z wycieczek bym sobie utrzymywał ale w Picasie nie ma seryjnej obróbki, a z każdym osobno robić to za dużo czasu. To jedynie przy takiej zabawie sobie pozwalam.
Wiesz, to jest nie bezinteresowne. Liczę, że na starość to one będą mnie tarabanić po górach
Mnie się też te ciepłe barwy podobają i w takiej tonacji wszystkie zdjęcia z wycieczek bym sobie utrzymywał ale w Picasie nie ma seryjnej obróbki, a z każdym osobno robić to za dużo czasu. To jedynie przy takiej zabawie sobie pozwalam.
Tylko pozazdroscic dzieciaczkom takiego taty!!
Wiesz, to jest nie bezinteresowne. Liczę, że na starość to one będą mnie tarabanić po górach