Wiolcia pisze:Biedny laynn, jednak żonę wybrałeś
Ale się wczoraj z tego uśmiałem
Tak tylko zwracam uwagę, że ja tam nie chcę Izie zabrać Adriana (Izo to abyś była spokojna)
sprocket73 pisze:Widzę sporo wyjazdów "z kolegą" we dwoje. Czasami nawet na noc pod namiot, albo romantycznie w hamaku pod gołym niebem. Czy to może być powód do niepokoju? Myślę, że nie. Że to jednak chodzi o góry, a nie o męskie towarzystwo.
A poza tym... fajne wycieczki i ładne zdjęcia
Adrian pisze:Czy masz może jakieś marzenie w nowym roku, żeby wyjechać pod namiot we dwoje z kolegą
Sebastian pisze:Po zestawieniu pasm widać, gdzie twój Heimat
25 wycieczek to faktycznie mało, ja miałem też kiepski rok, ale mi wyszło ciut więcej, a nie spodziewałem się. Oby były w przyszłym roku możliwości na więcej, ale pamiętaj też, że jakość jest równie ważna, a tu było całkiem nieźle, zwłaszcza na Chochulach i BłatniejAdrian pisze:początek maja to wyjazd do Włoch i tydzień zwiedzania okolic jeziora Garda.
Inspirująca wycieczka.Adrian pisze:Na deser coś, na co czekam co roku kiedy Seba jedzie na Słowackie wakacje
Aleś mnie połechtał W 2024 roku też planuję słowackie wakacje jesienią.
Coldman pisze:Sebastian pisze:Po zestawieniu pasm widać, gdzie twój Heimat
25 wycieczek to faktycznie mało, ja miałem też kiepski rok, ale mi wyszło ciut więcej, a nie spodziewałem się. Oby były w przyszłym roku możliwości na więcej, ale pamiętaj też, że jakość jest równie ważna, a tu było całkiem nieźle, zwłaszcza na Chochulach i BłatniejAdrian pisze:początek maja to wyjazd do Włoch i tydzień zwiedzania okolic jeziora Garda.
Inspirująca wycieczka.Adrian pisze:Na deser coś, na co czekam co roku kiedy Seba jedzie na Słowackie wakacje
Aleś mnie połechtał W 2024 roku też planuję słowackie wakacje jesienią.
Ja mam 15 wycieczek i co mam powiedzieć. (Tylko u mnie wycieczka jest pisana dużymi literami ) Nie wyobrażam sobie powyżej 25 zrobić w roku No chyba, że bym zrobił serie typu "Malownicza Wielkopolska"
Ogólnie podsumowanie na najwyższym poziomie, te kolaże wpadły u mnie w łaski. Zapraszam teraz w Sudety Nawet takich wyjść jak w Grudniu potrzeba. Zawsze to inna dawka doświadczeń.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości