Cieszynioki 2020
I tak starałem się ograniczyć liczbę zdjęć
Bo nie ma z wszystkich wycieczek.
Bo nie ma z wszystkich wycieczek.
Ostatnio zmieniony 2020-12-28, 20:11 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
Adrianie, no takie skojarzenie miałem.
Sam spisałem na "brudno" już na początku grudnia swoje podsumowanie i z niego, wyleciała połowa zdjęć. Miało być tematycznie (tj np ze szczytu-celu), plus te moje (głównie z luster). Co zostało widać.
Przyznam się, że Twoje kolaże...w połowie odpuściłem przeglądanie. Nie dałem rady.
Co nie znaczy, że to nie dobrze. Każdy ma swój sposób na swoje relacje/podsumowania.
ps. Sam zaczynam się zastanawiać, czy jest sens spisywać relację z jednodniówek. Bo dla mnie najlepsze relację to te z wędrówek kilku dniowych. A te naj, naj lepsze...to mają po jedno, dwa zdjęcia na opis dnia.
ps2 nie przejmuj się moim słowem. ono nic nie znaczy
Sam spisałem na "brudno" już na początku grudnia swoje podsumowanie i z niego, wyleciała połowa zdjęć. Miało być tematycznie (tj np ze szczytu-celu), plus te moje (głównie z luster). Co zostało widać.
Przyznam się, że Twoje kolaże...w połowie odpuściłem przeglądanie. Nie dałem rady.
Co nie znaczy, że to nie dobrze. Każdy ma swój sposób na swoje relacje/podsumowania.
ps. Sam zaczynam się zastanawiać, czy jest sens spisywać relację z jednodniówek. Bo dla mnie najlepsze relację to te z wędrówek kilku dniowych. A te naj, naj lepsze...to mają po jedno, dwa zdjęcia na opis dnia.
ps2 nie przejmuj się moim słowem. ono nic nie znaczy
Ostatnio zmieniony 2020-12-28, 20:47 przez laynn, łącznie zmieniany 1 raz.
Adrian pisze:Piotrek pisze:Czas odbytych wycieczek to - 246 godz.
Liczysz z odpoczynkami długość wycieczek czy ile wychodzi z jakichś tam kalkulatorów szlaków a w rzeczywistości mogło być dłużej/krócej?
...tak mnie zaciekawiło.
To czasy wycieczek razem z przerwami.
I słusznie. Zawsze ceniłem realny czas przejścia jakiejś wycieczki, bo to jednak "samo życie", a nie założenia
Piotrek pisze:Adrian pisze:Piotrek pisze:Czas odbytych wycieczek to - 246 godz.
Liczysz z odpoczynkami długość wycieczek czy ile wychodzi z jakichś tam kalkulatorów szlaków a w rzeczywistości mogło być dłużej/krócej?
...tak mnie zaciekawiło.
To czasy wycieczek razem z przerwami.
I słusznie. Zawsze ceniłem realny czas przejścia jakiejś wycieczki, bo to jednak "samo życie", a nie założenia
A najważniejsze w wycieczkach są odpoczynki.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
Wiolcia pisze:Chłopy, ale w nowym roku poprawcie się z ortografii
Uważaj żeby nie napisali : "collage"
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
Wiolcia pisze:Adrian pisze:Wiolcia pisze:Chłopy, ale w nowym roku poprawcie się z ortografii
Eeeee, gdzie?
Moja żona mnie poprawia jak tylko coś widzi
Kolarze lubią Twoje kolaże. A laynn na rowerze nie jeździ, więc nie lubi
Żadne to usprawiedliwienie, ale mój telefon czasem robi mi takie psikusy, a w zasadzie jego słownik, to się pewnie jeszcze powtórzy, więc o poprawę będzie ciężko. A robiłem podsumowanie z telefonu