Sebastian pisze:Poza tym oprócz ilości ważna jest jakość, nie sztuka "nabić licznik" na jakimś chaszczowaniu po okolicy,
A jak ktos jedzie tysiąc km, zeby pochaszczowac to juz dobrze?

Sebastian pisze:Poza tym oprócz ilości ważna jest jakość, nie sztuka "nabić licznik" na jakimś chaszczowaniu po okolicy,
Sebastian pisze:oprócz ilości ważna jest jakość
buba pisze:A jak ktos jedzie tysiąc km, zeby pochaszczowac to juz dobrze?
sprocket73 pisze:[buba pisze:A jak ktos jedzie tysiąc km, zeby pochaszczowac to juz dobrze?
Jak busiem, to dobrze.
Jak samolotem, to za duży ślad węglowy
Lidka pisze:mi by się chciało
sprocket73 pisze:Sebastian pisze:oprócz ilości ważna jest jakość
A świeżość?
Sebastian pisze:Tu widzę pewien problem, możesz się nie doczekaćNiemniej życzę zrealizowania marzeń.
Mnie by się znudziło. Są przecież miasta do zwiedzania, zamki, jeziora, morza i inne krainy.
No i jednak czasem też posiedzieć po prostu z kawą na sofie warto
Wiolcia pisze:Laynn to jednak miał nosa, by dać podsumowanie wcześniej. Tylu komentarzy to pewnie żadne podsumowanie już nie złapie! Chyba zadziałał mechanizm "świeżości"
Do tego córa coraz starsza, więc już niedługo
Lidka pisze:Ideał dla mniesiedzieć z kawą na łące w górach
![]()
Lidka pisze:A zupełnie poważnie: na różnych etapach żywota mamy różne zachcianki i zachwyty. Grunt to być w zgodzie ze sobą, a nie podążać za modą czy oczekiwaniami innych.
Wiolcia pisze:Laynn to jednak miał nosa, by dać podsumowanie wcześniej. Tylu komentarzy to pewnie żadne podsumowanie już nie złapie! Chyba zadziałał mechanizm "świeżości"
buba pisze:To jest znak na przyszłosć dla innych! Trzeba wyprzedzić laynna i wrzucic podsumowanie już pazdzierniku!
buba pisze:Pozostaje więc miec nadzieję, że powiedzenie "małe dzieci mały kłopot, duże - duży" nie jest prawdą
_laynn pisze:Lidka pisze:mi by się chciało
Mnie by się znudziło. Są przecież miasta do zwiedzania, zamki, jeziora, morza i inne krainy.
No i jednak czasem też posiedzieć po prostu z kawą na sofie warto
_laynn pisze:Lidka pisze:mi by się chciało
_laynn pisze:Buba i Pudlu - polać Wam bo dobrze gadacie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości