Dwa tysiące siedemnastka Neski!
Piękny kolorowy, sielankowy i fotogeniczny rok. Gratulacje. No i tyle dni w górach robi wrażenie. Chociaż swego czasu miałem aktywniejszy rok, tyle, że nudniejszy, bo na prawie 100 dni w górach, prawie 80 było w Tatrach i to tylko polskich. No ale na 2018 życzę Ci ponad setki. Sobie w sumie kiedyś też, bo tak teraz liczę i nie jest to takie niemożliwe nawet pracując na etat, zostaje ponad 100 dni samych weekendów + 26 dni urlopu, więc spokojnie dałoby radę.
PS: Ale póki co muszę się zadowolić 1, słownie jednym, spędzonym dniem w górach w 2017 roku.
PS: Ale póki co muszę się zadowolić 1, słownie jednym, spędzonym dniem w górach w 2017 roku.
Ostatnio zmieniony 2017-12-31, 10:34 przez Vision, łącznie zmieniany 1 raz.
kefir pisze:Też miałem w planach Lubań w tym roku, ale pogoda nie zgrała się z terminem. Fajnie poszalałaś, a Gorce po zobaczeniu Twoich zdjęć to chyba muszę odwiedzić w 2018...
Koniecznie! Jeśli mnie nic nie zatrzyma, to też pewnie kilka razy tam wyląduje - zwyczajowo w lipcu to bazy, a i Łapsowa zimowa mi się marzy chociażby GoCha i GSM zapewne też.
włodarz pisze:Imponująca liczba wycieczek! Moje gratulacje. Bardzo ciekawe podsumowanie.
Dziękuję, włodarzu Ciekawa jestem Twoich podsumowań, bo Ty też przecież szalejesz w górach
gar pisze:A tak kibicuję aby nesce w przyszłym roku udało się wyjeżdżać jeszcze więcej.
Dzięki! Mam taką nadzieję W końcu w tym roku w marcu nie byłam w ogóle, a w październiku przez nogę tylko raz
Vision pisze:miałem aktywniejszy rok, tyle, że nudniejszy, bo na prawie 100 dni w górach, prawie 80 było w Tatrach i to tylko polskich
Z czegoś musiały powstawać te piękne zdjęcia O_o
Vision pisze:zostaje ponad 100 dni samych weekendów + 26 dni urlopu, więc spokojnie dałoby radę.
Ja teoretycznie mam więcej, ale harcerze robią robotę, jeśli chodzi o wykradanie mi dni wolnych (zawsze tydzień wakacji + jeden weekend w miesiącu jest ich).
Jestem tu gdzie stoję, ale jeśli się ruszę, to mogę się zgubić.
Fajne podsumowanie roku! Bardzo podobają mi się zdjęcia,szczególnie z Gorców i Bieszczadów
MOJA STRONA O GÓRACH OPAWSKICH: http://www.goryopawskie.eu/