włodarza 2024
Re: włodarza 2024
I to jest najlepsze podsumowanie ze wszystkich!
Bo najważniejsze.
Zdrowia życzę w nowym roku!
Bo najważniejsze.
Zdrowia życzę w nowym roku!
I to są treściwie podsumowania, wszystko co najważniejsze!
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia!
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
No tak, Ty to się spod kosy wywinąłeś ...
Oby Ci zdrowie dopisywało, żebyś dalej mógł nam pokazywać te miejsca o których byśmy pewnie nawet nie usłyszeli, gdyby nie Ty
Zdrówka życzę
Oby Ci zdrowie dopisywało, żebyś dalej mógł nam pokazywać te miejsca o których byśmy pewnie nawet nie usłyszeli, gdyby nie Ty

Zdrówka życzę

No tu została poruszona najważniejsza sprawa, ktorej brakowało we wszystkich poprzednich podsumowaniach. Krótko, dobitnie i na temat!
Zatem dużo zdrowia zycze!
Zatem dużo zdrowia zycze!
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
na wiecznych wagarach od życia..
Krótko i na temat.Dużo zdrowia.
- sprocket73
- Kontakt:
A teraz do roboty! Wiele nieznanych pagórków jeszcze czeka na obejrzenie okiem Włodarza 

Ostatnio zmieniony 2025-01-04, 18:22 przez sprocket73, łącznie zmieniany 1 raz.
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
Włodarzu, pozamiatałeś 
I obyś nie musiał w kolejnych latach tak się zwięźle wypowiadać. Alleluja i do przodu

I obyś nie musiał w kolejnych latach tak się zwięźle wypowiadać. Alleluja i do przodu

Podróżnik widzi to, co widzi. Turysta widzi to, co przyszedł zobaczyć. (Gilbert Keith Chesterton).
Dziękuję wszystkim za słowa wsparcia.
A tak poza tym w 2024 byłem na 29 wycieczkach co nie jest liczbą zbyt imponującą. Dlaczego tak mało? W pierwszym półroczu na przeszkodzie stało przede wszystkim lenistwo a w drugim niemoc.
A tak poza tym w 2024 byłem na 29 wycieczkach co nie jest liczbą zbyt imponującą. Dlaczego tak mało? W pierwszym półroczu na przeszkodzie stało przede wszystkim lenistwo a w drugim niemoc.
Włodarzu liczba jest jak najbardziej wystarczająca, bo potem masz braki w relacjach, które tak bardzo się czasem potrzebne
Jesioniki nadrób 

Świat gór! Aby go nazwać swoim, trzeba zainwestować znacznie więcej niż krótkotrwałą radość oczu. I może dlatego właśnie człowiek naprawdę kochający góry chce znosić trudy, wyrzeczenia i niebezpieczeństwa na ich skalnych szlakach
Chciałbym mieć tak nieimponującą ilość wycieczek