Wędrówki całoroczne turystyczno-fotograficzne
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=vL3c7FhnuLs[/youtube]
2021 Wiesia
Wiesio pisze:Adrian pisze:To było miło spędzone kilkanaście minut, mnóstwo pięknych ujęć.
Aż by człowiek chciał wziąć plecak i ruszyć przed siebie.
Tylko ta muzyczka
To moje fascynacje od lat klimatami Tangerine Dream
Takie czasy że każdy może być artystą - wystarczy laptop i 25 klawiszy kontrolera MIDI
Każdy lubi co innego ...
Ale filmik jak najbardziej na tak
Jakie wspaniale sielskie krajobrazy!
A muzyczka specyficzna i długo sie zastanawiałam z czym mi sie ona kojarzy?? Gdzies to juz slyszalam! Nie dawało mi to spokoju! Bo z jednej strony taka niby spokojna, zeby nie powiedziec relaksacyjnopodobna, ale jednak budząca niepewność, napięcie i jakby "stan czuwania". I dzisiaj doznałam olśnienia! Dokładnie jak podkład muzyczny do "Komety nad Doliną Muminków"! Ten sam klimat!
A muzyczka specyficzna i długo sie zastanawiałam z czym mi sie ona kojarzy?? Gdzies to juz slyszalam! Nie dawało mi to spokoju! Bo z jednej strony taka niby spokojna, zeby nie powiedziec relaksacyjnopodobna, ale jednak budząca niepewność, napięcie i jakby "stan czuwania". I dzisiaj doznałam olśnienia! Dokładnie jak podkład muzyczny do "Komety nad Doliną Muminków"! Ten sam klimat!
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
na wiecznych wagarach od życia..