Piotrek pisze:Lyann, co by nie mówić o dyskusji na ostatnich stronach, to łącznie masz ich w relacji 5.
Mnie się ledwo druga otwarła
Zawsze było wiadomo, że kontrowersje się lepiej sprzedają
To naoczny znak, że forum jeszcze żyje.
Piotrek pisze:Lyann, co by nie mówić o dyskusji na ostatnich stronach, to łącznie masz ich w relacji 5.
Sebastian pisze:Piotrek pisze:Lyann, co by nie mówić o dyskusji na ostatnich stronach, to łącznie masz ich w relacji 5.
Zawsze było wiadomo, że kontrowersje się lepiej sprzedają
To naoczny znak, że forum jeszcze żyje.
Piotrek pisze:Podobnie jak w kioskach Ruchu kiedyś - Skandale schodziły na pniu, a Poznaj Swój Kraj obrastał kurzem.
Dobromił pisze:jaki ten Pudel jest to jest ale jednak w tego typu relacjach powinien być wzorem
Dobromił pisze:To od czego Ty chciałeś odpocząć ?
Dobromił pisze:"Trudne Sprawy"
włodarz pisze:A najważniejsza zasada urlopu to: niczego nie muszę, mogę wszystko.
laynn pisze:Ależ ja do jego relacji nie mam nic
Wiolcia pisze:Wracam po dłuższej nieobecności i oczom nie wierzę, ile postów tu natrzaskane... No fajnie, nigdy nie pomyślałabym, by się wypowiadać na temat czyjegoś urlopu w tak krytyczny sposób. Można mieć różne wizje chodzenia/ wypoczywania i napisać o tym, ale normalnie. A tu tak jakoś nieprzyjemnie się zrobiło... Nie wiem, co tak się niektórzy uczepili tej relacji.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości