Świeżyzna

Relacje pozagórskie ze świata.
Awatar użytkownika
_laynn

Re: Świeżyzna

Postautor: _laynn » 2025-03-11, 07:58

Wiolcia pisze:No muszę Ci powiedzieć, że bardzo siadł Ci ten dzień górski. Piękne krajobrazy, te pomarańcze rozświetlone słońcem, wieloplany. Przy szarościach (my często w górach tak mieliśmy) okolica bardzo traci.
Dlatego dobrze, że mimo wcześniejszej niedyspozycji udało Ci się wyrwać gdzieś w góry.

Właśnie byłem ciekaw, jak Wasze odczucia z gór - Ty pokazywałaś z nizin.
Adrian pisze:Ale żeś poszedl z tą relacją! :o-o
Skały popcornowe są super ! Kolor wody bomba, jakby ją ktoś pokolorował :)
Piękne widoki, na żywo musiało być z efektem otwartej gęby :D
Fajnie że udało się zrealizować marzenie, to chyba ważny punkt w życiu ...

Marzenia trzeba realizować :)
No kolory wody niesamowite. Nie wiem czemu ale obawiałem się granatu ale to chyba na środku oceanu jest granat.

sprocket73 pisze:Czekałem na ten górski dzień. Kolory niespotykane, widoczki również. Brak roślinności z jednej strony powinien być wadą, ale z drugiej sprawia, że góry są tak inne w odbiorze, że staje się to zaletą.
Super te zimowe ferie! :)

Z jednej strony taka całodniowa wycieczka byłaby jeszcze fajniejsza, ale widziałem zdjęcia i np na północy można spotkać wiosną trochę zieleni.

Sebastianie dziękuje.
Ciężko aby tak krótka relacja miała kogoś przekonać do tej wyspy. Nie taki był zamiar a i mała ilość atrakcji odwiedzonych nie sprzyja reklamie ;)
Może to i dobrze ;)