Więcej w relacji.
https://jabolowaballada.blogspot.com/20 ... tunel.html
buba pisze:Adrian pisze:Jestem ciekawy smaku tego dania, to może być niezłe
Jak ktoś lubi smak wędzonej dyni to bedzie zachwycony! Warto spróbowac!
Adrian pisze:buba pisze:Adrian pisze:Jestem ciekawy smaku tego dania, to może być niezłe
No właśnie z dynią nie miałem doczynienia za bardzo, więc tym bardziej mogę być zaskoczony smakiem, może kiedyś na działce idą się wyhodować dynię i zrobię test
buba pisze:Adrian pisze:buba pisze:Adrian pisze:Jestem ciekawy smaku tego dania, to może być niezłe
No właśnie z dynią nie miałem doczynienia za bardzo, więc tym bardziej mogę być zaskoczony smakiem, może kiedyś na działce idą się wyhodować dynię i zrobię test
Mam tez ciekawy przepis, ktory moze wypróbujemy za rok: dynię wydrążyć tak samo jak tu, ale do srodka nalac oleju lub masła i wsypać popcorn. Przykryc czapeczką i wsadzic w żar. Ponoć to co się otrzyma smakuje zupelnie niepodobnie do klasycznego popcornu, ale jest bardzo pyszne! Sprawdzimy!
marekw pisze:A bobry to już wszędzie jakaś zaraza .
marekw pisze:U mnie niestety takich uroczych zakamarków brak
Adrian pisze:Kilka zdjęć pokazuje świetny klimat tego wyjścia, drzewa odbijające się w wodzie i tunele z drzew
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość