Kilka fotek... Polazłem na godzinę w okienko pogodowe, bo żal nie iść, jak do plaży sto metrów. No i na moment przestało lać. Były nawet próby wspinaczki po klifie, alem rąbnął na liściach, ufajdałem spodnie i wycofałem się rozsądnie. Po TOPR nie dzwoniłem.
Dzisiaj rano też chciałem iść, ale przywiało jakiś orkan i łeb urywało.
Droga przez Polskę też była dziś ciężka, najwięcej wiało u Cepra.
Ogólnie nudy, nudy, nudy, góry nie było widać...
Babie Doły
Puść górnika nad morze, to od razu rozwali molo i rozpęta zawieruchę. Myśli sobie, że to warszawka...
Tych ze Ślůnska nie można puszczać między ludzi, słoń w składzie porcelany lepiej się zachowuje.
Nocowaliście w Grand-zie? Łabędzie wypłoszyliście?
Tych ze Ślůnska nie można puszczać między ludzi, słoń w składzie porcelany lepiej się zachowuje.
Nocowaliście w Grand-zie? Łabędzie wypłoszyliście?
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Mnie właśnie nad morzem najbardziej kręci sztormowa pogoda, fale, wiatr, albo jak jest burza. Jest wtedy odczuwalna potęga, dynamika i moc
Ceper, jeżeli w kapuście szukałeś dzieci, to musze Cię rozczarować-to tak nie działa
ceper pisze:Zdjęć z Babich Dołów nie mam, ale już będąc w Gdyni uwieczniłem coś takiego
Ceper, jeżeli w kapuście szukałeś dzieci, to musze Cię rozczarować-to tak nie działa
Ostatnio zmieniony 2016-12-30, 23:29 przez Piotrek, łącznie zmieniany 1 raz.
Piotrek pisze:Ceper, jeżeli w kapuście szukałeś dzieci, to musze Cię rozczarować-to tak nie działa
ja w warzywniaku znalazlam wiec moze warto i kapuste przeszukac
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
na wiecznych wagarach od życia..