Wrocław - na dwudniowy wypad
Re: Wrocław - na dwudniowy wypad
Ciekawe zestawienie, zwłaszcza że ogranicza się tylko do miast wojewódzkich. Cieszy miejsce Krakowa w TOP 4 i dość zaskakuje obecność tam Szczecina, choć to podobno niedoceniana poniemiecka perełka w Polsce. Jestem też zaskoczony miejscem Rzeszowa, miałem propozycję wyjazdu tam na jeden dzień na wiosnę, ale odpuściłem - uznałem, że po prostu nic tam nie ma.
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
Sebastian pisze:Ciekawe zestawienie, zwłaszcza że ogranicza się tylko do miast wojewódzkich. Cieszy miejsce Krakowa w TOP 4 i dość zaskakuje obecność tam Szczecina, choć to podobno niedoceniana poniemiecka perełka w Polsce. Jestem też zaskoczony miejscem Rzeszowa, miałem propozycję wyjazdu tam na jeden dzień na wiosnę, ale odpuściłem - uznałem, że po prostu nic tam nie ma.
Paprykarz mnie przekonał viewtopic.php?f=24&t=6816

Świat gór! Aby go nazwać swoim, trzeba zainwestować znacznie więcej niż krótkotrwałą radość oczu. I może dlatego właśnie człowiek naprawdę kochający góry chce znosić trudy, wyrzeczenia i niebezpieczeństwa na ich skalnych szlakach
Blisko od Paprykarza stoi Szef Wszystkich Szefów. Odwiedziłeś ?
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu