Gratulacje za odwiedzenie wszystkich PN w Polsce.
Ale słup ogrodzony! O matko!
Też mnie zastanawia zakaz fotografowania kacapskiej ziemi…
Podlasie, Suwalszczyzna, Warmia i Mazury - Urlop 2026
Re: Podlasie, Suwalszczyzna, Warmia i Mazury - Urlop 2026
buba pisze:A trasa fajna na rower, pieszo nie ma sensu tutaj chodzić. Za duże dystanse w samym lesie w podobnym krajobrazie.
Mysmy kiedys szli pieszo z Białowieży do Narewki, szutrową drogą przez las. Nie pamietam jaki dystans miała ta droga, ale ogolnie masakra, jakby się taśma zwijała spod nóg i żadnej zmiany w krajobrazie. Myślelismy ze sie nie skonczy i juz zostaniemy tam na zawsze w tym robaczywym lesie. A z atrakcji to były tylko gzy i komary.
Tam jest taka długa prosta i faktycznie wszystko się zlewa.
buba pisze:Pierwsze co tu zrobiłem to wykąpałem się w Aquaparku. Na multisporcie mam go za darmo. Potrzebowałem chwili relaksu i spokoju.
Spokój w aqua parku? Myslisz ze w Czranej Hanczy z poprzedniej foty nie byloby go wiecej?
Nie jeśli człowiek nie zaznał ciepłej kąpieli od dłuższego czasu
buba pisze:Tak w sumie posiedziałem chwilę na pomoście no i stwierdziłem, że nie ma co robić nad tymi jeziorami.
Wspominałes wczesniej ze byl upał. Nie zachęcały jeziora do kapieli?
Tak jakoś nie widziałem w tym sensu
Świat gór! Aby go nazwać swoim, trzeba zainwestować znacznie więcej niż krótkotrwałą radość oczu. I może dlatego właśnie człowiek naprawdę kochający góry chce znosić trudy, wyrzeczenia i niebezpieczeństwa na ich skalnych szlakach