Na agro są zapasy na trudne czasy (średnio 92%).
Trza będzie je rozdać, bo za rok tracą ważność. Albo przeeksperymentuję razem ze zwierzakami.
Lodówki ubogiej teściowej już widzieliście?
Wielka Fatra, Jasenská dolina - Lysec
Ostatnio zmieniony 2018-05-07, 17:17 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
- telefon 110
ceper pisze:Na agro są zapasy na trudne czasy (średnio 92%).
Trza będzie je rozdać, bo za rok tracą ważność. Albo przeeksperymentuję razem ze zwierzakami.
Dajesz zły przykład.
Bez względu na okoliczności trzymaj fason.
https://wspinanie.pl/2018/05/worlds-hig ... y-everest/
Ano byłem. Można rzec, że minęliśmy się kilka razy. Strzałki Wam rysowałem na rozwidleniach.Wiolcia pisze:A Ohnište warte uwagi. Nawet z ceprem tam byłam, kto by pomyślał...
Prawie godzinę czekałem na Ohnište na resztę + ekipę "adamko-gazy", popilnowałem Wam plecaków i nikt nie wytrzymał tempa - znów czekałem prawie pół godziny na dole przy zamkniętej jaskini (Stanišovská jaskyňa). Nie wiem, co ludzie widzą w górach, jakieś zachwyty? Spojrzę i idę dalej.
Tego dnia zgrzeszyłem słowem(A co to ja q... nogi na loterii wygrałem?), a jeszcze bardziej myślą. Wtedy nie wiedziałem, ze "kolejorz" (dokładnie tu poznał swą partnerkę Joankę) takim autorytetem cieszył się u pozostałych (na forum GS prowadziłem z nim gorsze spory niż z hajerem).
Edit: chyba tego dnia robiliśmy tę trasę https://mapy.cz/s/2D0M8
Ostatnio zmieniony 2018-05-09, 19:07 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Przepraszam - wymienialiśmy poglądy o różnym kolorycie, co nadal jest widoczne na tym forum, tylko osoby nie będące w temacie nie dostrzegają tęczy. Zły mnie pewnie też nie pamięta - szkoda, bo piękne chwile tak szybko odchodzą.sokół pisze:Panie Szanowny, na GS myśmy się ani razu nie kłócili.
Zamiast dywagować o przeszłości czas coś pomyśleć na przyszłość. Nie po drodze nam było przy Zimniku, w Zakopanem (2 dni, ale popisaliśmy sobie), w Rzykach, pod zbójnicką karczmą /kapliczką/ i przy Kopcu Wyzwolenia. Do sześciu razy sztuka.
Rehabilitujcie się szybciej.
Ostatnio zmieniony 2018-05-09, 20:28 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.