Hmm... to znaczy że nie będzie tego spotkania?
Jedzie ktoś z tego forum?
Laynn, Dobromił?
My prawdopodobnie pojedziemy, tylko bez noclegu, mamy plan tak posiedzieć do 21-22.
Góry Choczańskie, Lúčky - Veľký Choč
- sprocket73
- Kontakt:
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
Też ostatnio zaniedbywałem obowiązki małżeńskie, ale żonie na piśmie udzieliłem dyspensy wiele lat temu.sokół pisze:odrabiać muszę Boże ciało w pracy
Chyba już na etapie planów coś poszło nie tak i nie przewidzieli planu B, jednak trzymam kciuki za powodzenie.sokół pisze:organizatorzy całego bardzo fajnego pomysłu co nieco olali temat
Tu do czynienia miałbym z survivalem do kwadratu...
Widzisz, z tego, co wiem, spotkanie jest. Ale to wiem z nieco innych źródeł, dlatego napisałem przypomnienie na Forum. Ale kto będzie, kto chce jechać... nie wiem.
Ja chciałem, ale troszkę się zniechęciłem, bo można było pociągnąć temat do końca. No a potem padło hasło, że sobota obowiązkowa, więc sprawa się rypła do końca.
Myślę, że dobrym pomysłem będzie, jak sam napiszesz coś w tym temacie spotkania. Może ktoś się przyzna, że jedzie.
Ja chciałem, ale troszkę się zniechęciłem, bo można było pociągnąć temat do końca. No a potem padło hasło, że sobota obowiązkowa, więc sprawa się rypła do końca.
Myślę, że dobrym pomysłem będzie, jak sam napiszesz coś w tym temacie spotkania. Może ktoś się przyzna, że jedzie.
Ostatnio zmieniony 2017-05-30, 16:26 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.
Piotrek pisze:a tuż przed szczytem naszła chmura i nic nie było widać. Nawet siebie nawzajem
M.in. dlatego mnie nie widziałeś. Drugi powód to taki, że mnie tam wtedy nie było
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- sprocket73
- Kontakt:
Robert J pisze:dostałem cynk, że w miniony weekend w Karpatach było widać i na 200 + km
W niedzielę było daleko widać. Obserwowałem sobie z Jaworzna Babią i całkiem wyraźna była. Niestety cały dzień leczyłem kaca - taki dramat życiowy. W sobotę poszedłem na spotkanie 30 lat po podstawówce
Pierwszy raz jak byłem na Choczu, to również trafiła się nie najlepsza pogoda. Całkowite zachmurzenie i straszenie deszczem/burzą jak szczytowaliśmy. Za to teraz się udało - nie mam zastrzeżeń
SPROCKET
sprocket73 pisze:Obserwowałem sobie z Jaworzna Babią i całkiem wyraźna była.
Ja od teściów z 8go piętra widziałem i ją i Pilsko. Ale zamglone. Pojechałem w okolice zajezdnie PKMu w Sosnowcu nawet przed zachodem, ale nic godnego publikacji nie zrobiłem. Ciekawe jak było rano. Ja niestety zmierzałem do pracy.