Paula pisze:Podsumowując- grunt to pozytywne nastawienie i głowa do góry!
Kolega z podstawówki, mój rocznik, tak wpadł w szał sportu, że obecnie biega maratony. A cukrzyce ma od szkoły średniej.
P.s. Widzę za oknem błękit nieba.
Paula pisze:Podsumowując- grunt to pozytywne nastawienie i głowa do góry!
Tomasz pisze:Wątek w sumie bardzo ciekawy, bowiem informacji medycznych, zwłaszcza zastosowanych w górach, nigdy dość. Zwłaszcza, że są odnotowane przypadki w górach, totalnej obojętności, wobec osoby w ciężkiej hipoglikemii - taki osobnik może przypominać nieco nietrzeźwą osobę - a dobrze wiemy jaki mamy stosunek do spotkanych, nietrzeźwych osób spoza znanego nam kręgu ( Dobromił, to nie do Ciebie)
Tomasz pisze:A to temu że miałem tam Viprosal, dlatego żmijka oddalała się gwałtownie.
Wszelkie skojarzenia i podobieństwo przypadkoweTomasz pisze:Dobromił, to nie do Ciebie)
Tomasz pisze:Wątek w sumie bardzo ciekawy, bowiem informacji medycznych, zwłaszcza zastosowanych w górach, nigdy dość. Zwłaszcza, że są odnotowane przypadki w górach, totalnej obojętności, wobec osoby w ciężkiej hipoglikemii - taki osobnik może przypominać nieco nietrzeźwą osobę
Paula pisze:laynn pisze:Dobromił pisze:A oto rzeczona apteczka. Uczcie się!
Robi wrażenie. Muszę o taką zadbać. Szczególnie o ten element w szklanicy.
Heh... no właśnie miałam pytać, czy ten element znieczulający w szklanicy jest na standardowym wyposażeniu apteczki...
Paula pisze:Dobromił pisze:Siedział z nami Prezes. To jego szklanica.
Ośmielę się powątpiewać...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości