Dobromił pisze:Bardzo rzadko można przeczytać tak szczerą wypowiedź. Brawo.
Dobromile, ja zawsze jestem szczera i prawdomówna, raczej nie zdarza mi się wywyższać i przeceniać swoich możliwości, aczkolwiek pewnie to też mnie stopuje
sokół pisze:Nie znalazłem tam niczego godnego uwagi.
Ja chyba też Skakanie po kamieniach sprawiało mi frajdę, kiedy jeszcze bez wyboru musiałam spędzać wakacje w Gdańsku i główną atrakcją wyjazdu, było łażenie po takich kamelotach w Parku Oliwskim (który jest piękny i bardzo go polecam do zwiedzenia!).
buba pisze:Masz jakies zdjecia z tego fragmentu trasy?
Z Letanowców niestety nie mam zdjęć, aparat miałam schowany w plecaku, miałam w planie go wyjąć, ale zanim się zorientowałam, że wkraczamy do wioski, to już było pełno tych cygańskich dzieci, zdejmowanie tam plecaka i otwieranie go jest równe z oddaniem wszystkiego, co masz tam w środku... Także jedyne fotki jakie mogłam obejrzeć, to te, które zrobili inni.
buba pisze:Tylko ze tam chyba w tym Slowackim Raju pusto to nie jest... Duzo tlumu chyba? Moze poza sezonem tam jest spokojniej?
Kiedy byłam tam w połowie czerwca, to tłumów nie było, ale to jeszcze przedsezon, natomiast latem być może jest więcej ludzi, tak naprawdę to nie wiem... Jest to taki rejon, gdzie nie da się przejść go np. w przedwiośniu, bo stan wód będzie zbyt wysoki a jest to jednak kluczowe...
buba pisze:Masz jakis dokladniejszy namiar na to miejsce?
Bardzo proszę, strona Podlesoka: http://www.podlesok.sk/