Homunculus pisze:Jestem pod wrażeniem , rewelacja
Stać mnie na więcej , już planuje coś większego
Homunculus pisze: za wysoki lewel jak dla mnie
Powiem Ci że Szczyrbski jest trudniejszy idąc od doliny Młynickiej bo od Capiego stawu to spacerek . Szatan tylko w jednym miejscu jest trudny i niebezpieczny , tam gdzie jest ta wąska półka bo dalej to przechadzka

.
Homunculus pisze:Mam pytanie , czy wcześniej już tam wstępnie byłeś i robiłeś jakieś podchody i przymiarki , czy to tak za pierwszym razem gładko poszło ?
Byłem pierwszy raz w tamtej okolicy , nigdy wcześniej nie byłem nawet na Bystrej Ławce . Gdyby nie pewna śliczna dziewczyna która przesłała mi Topo Szatana i Szczyrbskiego to pewnie by mi się nie udało

.
Homunculus pisze:Pozdrawiam i życzę kolejnych udanych wypraw.
Dzięki
sokół pisze:Kolega uprawia styl zwany Urwisowaniem.
Wiele rzeczy się zmieniło wujku Falconie , teraz już nie idę na hurra i co będzie to będzie , topo to podstawa , bez znajomości drogi nie ma sensu ryzykować

.
sokół pisze:To znaczy idzie na pałę i czasami ma z tego powodu kłopoty.
W Tatrach jeszcze nie miałem kłopotów i nie latałem także nie siej propagandy i nie zrażaj potencjalnych towarzyszy wędrówki

.
sokół pisze:Raz nawet latał i się potrzaskał, ale wyciągnął wnioski i od tej pory już nie lata.
Skoczyć z Mnicha i wylądować nad Morskim Okiem to by było coś , jeszcze nikt tego nie dokonał

.
Dobromił pisze:Brawo Gadzie
Pijesz do mojego smoka na ramieniu czy do mojego jaszczura w terra?

.