Zimowo- jesienny Zawrat plus nielegalny bonus...............
- Tatrzański urwis
Zimowo- jesienny Zawrat plus nielegalny bonus...............
Witam , byłem sobie na Zawracie w sobotę a później dopuściłem się rażącego złamania przepisów górskich za co bardzo mi wstyd i głupio . Dziękuję za uwagę .
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Tatrzański urwis, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tatrzański urwis
Zrobiłem coś za co żandarmi pana W pewnie by mnie spałowali ale wypowiadać się o tym nie będę , niech to pozostanie moją tajemnicą którą zabiorę ze sobą do grobu . A na przełęczy było tak :ceper pisze:Czyżbyś śpiewem wybudził świstaki? A może tańce-przytulańce ze sobą i dostałeś mdłości oraz innych "odruchów"? Bo brak spadochronu nie stanowi naruszenia przepisów górskich ..
- Tępy dyszel
Tatrzański urwis pisze:później dopuściłem się rażącego złamania przepisów górskich za co bardzo mi wstyd i głupio
Acha.
Tatrzański urwis pisze:Zrobiłem coś za co żandarmi pana W pewnie by mnie spałowali ale wypowiadać się o tym nie będę , niech to pozostanie moją tajemnicą którą zabiorę ze sobą do grobu
Że tak zapytam - grillowałeś orła przedniego na Kominiarskim Wierchu ?
Ps. Dlaczego tak mało zdjęć ? Warto ,,wstawić" więcej bo pogodę całkiem zacną miałeś.
Aha, od dawna jesteś ,,hardkorem" i podejrzewam, że tak już pozostanie. To niedobrze ale i....dobrze równocześnie.
Dolegliwości nożne występowały ?
Ostatnio zmieniony 2014-12-22, 17:25 przez Tępy dyszel, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tatrzański urwis
Wybudziłem misia z zimowego snu i wypiłem z nim flaszkę zagryzając przy tym upolowaną wcześniej kozicą .Kapitan Bomba pisze:Że tak zapytam - grillowałeś orła przedniego na Kominiarskim Wierchu ?
Wedle życzeniaKapitan Bomba pisze:Ps. Dlaczego tak mało zdjęć ? Warto ,,wstawić" więcej bo pogodę całkiem zacną miałeś.
Reszta zdjęć w linku : https://plus.google.com/photos/10338123 ... 8572879601 .
Skąd o tym wiedziałeś?Kapitan Bomba pisze:Aha, od dawna jesteś ,,hardkorem"
Krew nie woda , majtki nie pokrzywy .Kapitan Bomba pisze: podejrzewam, że tak już pozostanie.
Niedobrze dla moich biednych zniszczonych kolan , ale dobrze dla rogatej duszy .Kapitan Bomba pisze: To niedobrze ale i....dobrze równocześnie.
Występowały ale to kwestia mocnego zaciskania zębów w pięść .Kapitan Bomba pisze:Dolegliwości nożne występowały ?
Kapitan Bomba pisze:Dolegliwości nożne występowały ?
A łeb ?
P.s. Kup, kurwa, aparat fotograficzny bo po raz kolejny spieprzyłeś dobry materiał zdjęciowy.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
bton1 pisze:że jestem aż nieprzyzwoicie trzeźwy
Chcesz o tym porozmawiać ?
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- Tatrzański urwis
Czerep mam zryty więc w tej kwestii nic się nie zmieniło .Dobromił pisze:A łeb ?
Dobromił pisze: Kup, kurwa, aparat fotograficzny bo po raz kolejny spieprzyłeś dobry materiał zdjęciowy.
Macie rację , coś ostatnio szwankuje mi aparat , muszę zrobić z nim porządek , chociaż generalnie nie zależy mi na extra zdjęciach bo nie po to chodzę po górach .bton1 pisze:Właśnie Urwis.. czym Ty robisz te zdjęcia, że mimo, że jestem aż nieprzyzwoicie trzeźwy, to rozmazujesz mi się tak podle, że się oglądać nie da.. nie mówiąc już o krajobrazach..
I nie drugi .Iva pisze:Chyba nie pierwszy raz
Po krótkim namyślę stwierdziłem jednak że lepiej będzie jak nikt się nie dowie czego się dopuściłem .sokół pisze: Piszesz w tytule, że nielegalny bonus, po czym piszesz, że nic o tym nie napiszesz.
Żebyś się pytał .sokół pisze: W takim razie po co w ogóle o tym wspominasz?
bton1 pisze:Właśnie Urwis.. czym Ty robisz te zdjęcia, że mimo, że jestem aż nieprzyzwoicie trzeźwy, to rozmazujesz mi się tak podle, że się oglądać nie da.. nie mówiąc już o krajobrazach..
Bo to są zdjęcia w locie
chociaż generalnie nie zależy mi na extra zdjęciach bo nie po to chodzę po górach
Ale zależy tym którzy akurat w górach nie są, więc dla dobra innych zrób dobry uczynek. Na święta
- Tatrzański urwis