Jak co roku w listopadzie tradycyjnie odwiedziłem Tatry Zachodnie. Nie był to wyjazd w kategorii "naj", ale ciekawe momenty były. Serdecznie zapraszam do obejrzenia i poczytania.
Listopadowe Tatry Zachodnie
- sprocket73
- Kontakt:
- sprocket73
- Kontakt:
Rok temu na Ciemniak?
Może dokładnie 12 listopada?
Wtedy było tak:
Może dokładnie 12 listopada?
Wtedy było tak:
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
sprocket73 pisze:Rok temu na Ciemniak?
Tak, ale ja wchodziłem 22go:
to wchodząc (nawet zdj jest podpisane Zadnia Kopka https://picasaweb.google.com/1006097890 ... 1640308338
a schodząc tak:
A to faktycznie wg mnie też głupota.
Dokładnie.... Od jednej się zaczyna, a przecież jak to się rozprzestrzeni, to naprawdę będzie utrudniać chodzenie po szlaku. Myślę jednak, że ktoś zrobi z tym porządek, widząc to.
Wycieczka całkiem sympatyczna Chociaż faktycznie Twoje listopadowe Tatry z zeszłego roku były zdecydowanie bardziej urokliwe ;-)
Jestem tu gdzie stoję, ale jeśli się ruszę, to mogę się zgubić.
- sprocket73
- Kontakt:
Heh, dobre... ja na początku nie zauważyłem, że tam, nie ma tego "nie".
Tych kłódek wisiało w sumie z 10, niewiele, ale łatwo sobie wyobrazić zagrożenie co by się działo, jakby 1% odwiedzających Giewont zostawiało tam kłódkę.
Tych kłódek wisiało w sumie z 10, niewiele, ale łatwo sobie wyobrazić zagrożenie co by się działo, jakby 1% odwiedzających Giewont zostawiało tam kłódkę.
SPROCKET
sprocket73 pisze:jakby 1% odwiedzających Giewont zostawiało tam kłódkę.
Raj dla złomiarzy.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu