sokół pisze:Miło sie oglądało i czytało, chociaż jak dostawałem wiadomości na żywo, to życzyłem Wam w duchu takiej porządnej zlewy!!!!
Oj ty, ty! (tu ikona grożenia paluszkiem)
Dobromił pisze:Adrian pisze:Teraz dopiero widzę jakie są rozbieżności w czasach przejść i nawet kilometry różne
Wczoraj sześciu znajomych liczyło czasy i odległości na trasie na Siwy. WSZYSTKIM wyszły różne wyniki. Do samego Żywca trwała dysputa kto miał rację
Prezes pisze:Jeszcze trochę, to ludzie będą zapisywać w górach dane na żywo do arkuszy kalkulacyjnych.
Nie powinno się na żywo spamować takimi zdjęciami tym, którzy zostali w domach. To było okrutne i niekoleżeńskie. Ale ja już im wybaczyłemsokół pisze:chociaż jak dostawałem wiadomości na żywo, to życzyłem Wam w duchu takiej porządnej zlewy
sprocket73 pisze:To było okrutne i niekoleżeńskie.
Dobromił pisze:Adrian pisze:Teraz dopiero widzę jakie są rozbieżności w czasach przejść i nawet kilometry różne
Wczoraj sześciu znajomych liczyło czasy i odległości na trasie na Siwy. WSZYSTKIM wyszły różne wyniki. Do samego Żywca trwała dysputa kto miał rację
Wysłany: Dzisiaj 18:19
Panowie, piękna wycieczka. Adrian, masz dużo szczęścia, że trafiłeś na Sebastiana, jak widać Wasza wycieczka chyba zaowocowała ważnymi decyzjami, które podjąłeś wczoraj.
Piękne rejony, których, wstyd przyznać, ale jeszcze nigdy nie odwiedziłem.
Miło sie oglądało i czytało, chociaż jak dostawałem wiadomości na żywo, to życzyłem Wam w duchu takiej porządnej zlewy!!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 66 gości