laynn pisze:Adrian pisze:To znaczyAdrian pisze:że się podobają
A to dziękuję
Piotrek pisze:Rdest na tle Tatr - bardzo przyjemne ujęcieKto raz spróbował Kofoli z kija, wracał będzie zawsze
Nigdy się nie mogłem do kofoli przekonać. Do wypicia jak najbardziej ale do zachwytu daleko. Może na jakieś "chszczone" trafiałem
Adrian pisze:Zacznę od końca, schodzę już po wszystkim na parking, piękny duży parking, na parkingu piękne czyściutkie i pachnące ubikacje, za ten parking trzeba zapłacić tylko 3 euro, no właśnie, z tym trzeba to wyszło tak, że nie trzeba Kulturalnie pytam jakiegoś Słowaka, gdzie się płaci za ten parking, a on mi na to, że jest za darmo, Za Darmo ! Hmmm , z uśmiechem na mordzie odjeżdżam
I tak sobie myślę, gdzie my kurwa jesteśmy jako ludzie, jako kraj …? My posiadamy parkingi po to, żeby zarobić ile się tylko da, żeby się nachapać minimalnym nakładem, a turysta gdzie jest w tym wszystkim …?
Gór Ski pisze:Adrian pisze:Zacznę od końca, schodzę już po wszystkim na parking, piękny duży parking, na parkingu piękne czyściutkie i pachnące ubikacje, za ten parking trzeba zapłacić tylko 3 euro, no właśnie, z tym trzeba to wyszło tak, że nie trzeba Kulturalnie pytam jakiegoś Słowaka, gdzie się płaci za ten parking, a on mi na to, że jest za darmo, Za Darmo ! Hmmm , z uśmiechem na mordzie odjeżdżam
I tak sobie myślę, gdzie my kurwa jesteśmy jako ludzie, jako kraj …? My posiadamy parkingi po to, żeby zarobić ile się tylko da, żeby się nachapać minimalnym nakładem, a turysta gdzie jest w tym wszystkim …?
jeszcze niedawno był Gratis ( zima ) w Tatrach Wysokich po Słowackiej stronie parkingi już 6E
a taki nocleg w Zelenym plesie 30EUR wiec spokojnie dogonią nas
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 85 gości