Rohackie wyzwanie.

Relacje z Tatr polskich i słowackich.
Awatar użytkownika
Adrian

Postautor: Adrian » 2020-07-24, 16:19

laynn pisze:
Adrian pisze:To znaczy
Adrian pisze:że się podobają

A to dziękuję ;)
laynn

Postautor: laynn » 2020-07-24, 18:52

A to proszę ;)
Awatar użytkownika
Piotrek
Kontakt:

Postautor: Piotrek » 2020-07-24, 20:11

Rdest na tle Tatr - bardzo przyjemne ujęcie :-)

Kto raz spróbował Kofoli z kija, wracał będzie zawsze

Nigdy się nie mogłem do kofoli przekonać. Do wypicia jak najbardziej ale do zachwytu daleko. Może na jakieś "chszczone" trafiałem :)
Awatar użytkownika
Adrian

Postautor: Adrian » 2020-07-24, 20:34

Piotrek pisze:Rdest na tle Tatr - bardzo przyjemne ujęcie :-)

Kto raz spróbował Kofoli z kija, wracał będzie zawsze

Nigdy się nie mogłem do kofoli przekonać. Do wypicia jak najbardziej ale do zachwytu daleko. Może na jakieś "chszczone" trafiałem :)

W Izerach ta roślinka była blada i wysuszona, a w Tatrach różowa i zieloniutka, bardzo wdzięcznie pozuje do zdjęć ;)

A z Kofolą jak z wszystkim innym, albo się ją lubią albo nie ... Ja lubię, a czopowania szczególnie :D
Awatar użytkownika
Dobromił

Postautor: Dobromił » 2020-07-25, 09:03

Dobry wieczór.
Piękna trasa. Jedne z piękniejszych widoków w okolicy. Trzeba tam wracać.

A kofola to paskudztwo.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Gór Ski

Postautor: Gór Ski » 2020-07-28, 12:09

Adrian pisze:Zacznę od końca, schodzę już po wszystkim na parking, piękny duży parking, na parkingu piękne czyściutkie i pachnące ubikacje, za ten parking trzeba zapłacić tylko 3 euro, no właśnie, z tym trzeba to wyszło tak, że nie trzeba :o-o Kulturalnie pytam jakiegoś Słowaka, gdzie się płaci za ten parking, a on mi na to, że jest za darmo, Za Darmo ! Hmmm , z uśmiechem na mordzie odjeżdżam :)
I tak sobie myślę, gdzie my kurwa jesteśmy jako ludzie, jako kraj …? My posiadamy parkingi po to, żeby zarobić ile się tylko da, żeby się nachapać minimalnym nakładem, a turysta gdzie jest w tym wszystkim …?

jeszcze niedawno był Gratis ( zima ) w Tatrach Wysokich po Słowackiej stronie parkingi już 6E
a taki nocleg w Zelenym plesie 30EUR wiec spokojnie dogonią nas
Awatar użytkownika
Adrian

Postautor: Adrian » 2020-07-28, 20:08

Gór Ski pisze:
Adrian pisze:Zacznę od końca, schodzę już po wszystkim na parking, piękny duży parking, na parkingu piękne czyściutkie i pachnące ubikacje, za ten parking trzeba zapłacić tylko 3 euro, no właśnie, z tym trzeba to wyszło tak, że nie trzeba :o-o Kulturalnie pytam jakiegoś Słowaka, gdzie się płaci za ten parking, a on mi na to, że jest za darmo, Za Darmo ! Hmmm , z uśmiechem na mordzie odjeżdżam :)
I tak sobie myślę, gdzie my kurwa jesteśmy jako ludzie, jako kraj …? My posiadamy parkingi po to, żeby zarobić ile się tylko da, żeby się nachapać minimalnym nakładem, a turysta gdzie jest w tym wszystkim …?

jeszcze niedawno był Gratis ( zima ) w Tatrach Wysokich po Słowackiej stronie parkingi już 6E
a taki nocleg w Zelenym plesie 30EUR wiec spokojnie dogonią nas

Patrząc na to, że oni mają już od jakiegoś czasu euro, to też trochę inaczej trzeba na to patrzeć, a my euro nie mamy, a jest drożej niż w krajach gdzie jest :(
Można się było cieszyć przynajmniej jakiś czas z tej darmochy ;)