Cały czas się uczę chociaż zdrowie już nie teDobromił pisze:Ucz się
To chyba Świnka jeśli się nie mylę , jak nie to mnie popraw Łukaszu . Poza iście rycerskaDobromił pisze:Wiesz gdzie to ?
Tatrzański urwis pisze: No co Ty , prawdziwy lodowy wojownik w Tatrach wygląda tak :
Dobromił pisze:Ucz się :
Tatrzański urwis pisze:To chyba Świnka jeśli się nie mylę
Iwona S pisze:E tam, nic nie wiecie, prawdziwy lodowy wojownok walczy w lodzie
Czyżby to był superściek nad Czarnym Stawem pod Rysami Iwono? Mam podobną fotę :Iwona S pisze:E tam, nic nie wiecie, prawdziwy lodowy wojownok walczy w lodzie
Zatem oświeć mnie Łukaszu jeśli łaskaDobromił pisze:Odpowiedź nie jest w 100 % dokładna
Dobromił pisze:W wietrze było grubo ponad 20
Dobromił pisze:Czytam czasami na forach wypowiedzi o sprzęcie, o świadomości turystycznej, o doświadczeniu, itd. Spotkaliśmy po drodze grupę ( chyba 8 osób ) idącą ( ponoć ) na Świnicką Przełęcz. Ubrani we wszystko co można mieć na sobie zimą. W tym w łopaty lawinowe założone NA plecaki. Tak plus minus z 2 tys. za sprzęt na osobie. Typy te nie wiedziały gdzie są.
Tatrzański urwis pisze:No co Ty , prawdziwy lodowy wojownik w Tatrach wygląda tak
Zatem oświeć mnie Łukaszu jeśli łaska
Kapitan Bomba pisze:Na ,,plusie" ?
Kapitan Bomba pisze:1. Jakie masz ,,zoom" w aparacie ? Niektóre zbliżenia wyglądają efektownie i są ,,dogłębne"
Kapitan Bomba pisze:2. Czy Prezes w końcu został obalony ? Ponoć to miało nastąpić na tej właśnie wycieczce.
Kapitan Bomba pisze:Acha, kiepska relacja, marne zdjęcia.
Jeden członek był pożyczony na potrzeby zdjęcia żebym wyglądał na ,,prawdziwego turystę,,Kapitan Bomba pisze:Czyli wygląda na to, że masz siedem członków własnych.
Niestety dwa członki szwankują od czasu do czasuKapitan Bomba pisze:Czy prawidłowo funkcjonuje chociaż pięć ?
Podobny troszkę do superścieku w Tatrach , a na jakiej wysokości występuje ten strumyk?Iwona S pisze:Nie, no co Ty. To tylko aki próg na strumieniu w Dolomitach.
Dobromił pisze:Kapitan Bomba napisał/a: 2. Czy Prezes w końcu został obalony ? Ponoć to miało nastąpić na tej właśnie wycieczce.
Uciekł do Austrii.
sokół pisze:Pewnie gdybyś wystąpił w jakimś zielonym sweterku.
Prezes pisze:Żałosne są te kolejne nieśmiałe próby puczu.
Prezes pisze:Zapamiętaj sobie, Brutusie: Prezes jest tylko jeden, wieczny i nieśmiertelny. Dodatkowo niczym troskliwy Ojciec wspaniałomyślnie wybacza Ci tę chwilę zwątpienia spowodowaną zapewne kryzysem wieku średniego.
Prezes pisze:Żałosne są te kolejne nieśmiałe próby puczu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości