Powrót - z mocnym przytupem
Witamy ( prawie ) nowych członków w naszym klubie Chimalajowym
Na pokutę proponuje co najmniej dwie zdrowaśki upsss, dwie relacje na tydzień. Kto jest za ?
Mroczny urwis powstaje...........
- Tatrzański urwis
Niestety załatwiłem sobie kolana na jakiś czas i w tym roku już nigdzie nie uderzę .maurycy pisze: dwie relacje na tydzień.
Planuje zakupić sobie spadochron niskiego pułapu coby od razu zareagować w razie odpadnięcia i dalszego lotu .Piotrek pisze: byleby Urwis wiecej był w nich na ziemi niż w powietrzu
Tatrzański urwis pisze:Nawet widmo śmierci nie mogło mnie zmienić więc już chyba nic nie może
Zabrzmialo demonicznie i dramatycznie.
Ale mimo to mam prośbę. Czy możesz oficjalnie nie pisać o łamaniu turystycznego prawa ?
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- Tatrzański urwis
- Tępy dyszel
Dobromił pisze: Czy możesz oficjalnie nie pisać o łamaniu turystycznego prawa ?
Przepraszam bardzo, czy Ty sugerujesz, że wyjście w wersji turystycznej na Niżne Rysy jest nielegalne w każdym przypadku ?
Proszę o poważną odpowiedź.
Tatrzański urwis pisze:Dobromił napisał/a:
Czy możesz oficjalnie nie pisać o łamaniu turystycznego prawa ?
No dobra będę to robił nieoficjalnie.
Jejku a ja na podstawie relacji uważałem, że nie byłeś tam nielegalnie.....Widocznie się pomyliłem, skoro sam się przyznałeś
- Tatrzański urwis
Ciiii Kapitanie bo filanceria nie śpi .Kapitan Bomba pisze:Jejku a ja na podstawie relacji uważałem, że nie byłeś tam nielegalnie.....Widocznie się pomyliłem, skoro sam się przyznałeś
Ostatnio zmieniony 2014-11-18, 15:30 przez Tatrzański urwis, łącznie zmieniany 1 raz.