Nie no piękne zdjęcia.
To pisałem Ja, laynn. Czekam już trzeci tydzień
Od Ornaku do Ornaku
telefon 110 pisze:Niektóre zbliżenia tematów są całkiem niezłe (np.6,14,20) i wnoszą coś nowego.
Marzy mi się zrobienie zdjęcia ludzi na Płaczliwej. Stojąc na Rohaczu
Piotrek pisze:Dobromile, pytanie niedyskretne, bo watpliwość się pojawiła - ów Prezes to prezes GACu czy prezes KGZdobywcy? A może jeszcze inny prezes?
To GAC - owiec.
sprocket73 pisze:Najbardziej podoba mi się fotka Kończystego. Zaraz później ujęcie na Wołowiec i Rohacze. Niesamowite kontrasty, promienie słoneczne odbiją się z taką mocą, że wydaje się, ze góry świecą własnym światłem. Brawo!
Dziękuję ! To były zdjęcia robione w trakcie sjesty na trawie. To taki wpływ lenistwa.
Adrian 17 pisze:Głupio wyszło z tymi zdjęciami, bo niby kiepskie, a mnie się podobają chyba właśnie o to chodzi, że są zwykłe, takie jak u mnie
Zdjęcia powinny podobać się twórcy
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
Patrząc na prognozy pogody to ponoć poniedziałek jest sensowny. Co na to mówi Twa kuchenka ?
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :