30.01.-02.02. Coraz bliżej zera! (n.p.m.)
No, a teraz... do roboty! Koniec wyjazdów!
No, powiedzmy...
sokół pisze:A skoro jeszcze pociągnęłyście do Strążyskiej...? Szkoda, że czasu brakło, to może i do Doliny Białego by się Wam udało.
Był pomysł, żeby iść jeszcze na Sarnią Skałę, ale trochę za dużo czasu spędziłyśmy jednak na Hali Stoły, więc czas nas zjadł
bton1 pisze:Ale i tak niech spieprza ta zima :-P
Błażeju, mówiłam Ci, że mam podobnie... Czekam na moment, kiedy będę mogła się wyłożyć na trawie w górach.
Piotrek pisze:Ci na sankach na pewno sie dobrze bawili
Dziewczyna też się śmiała, ale być może robiła to z bezsilności ;D...
Jestem tu gdzie stoję, ale jeśli się ruszę, to mogę się zgubić.
nes_ska pisze:Czekam na moment, kiedy będę mogła się wyłożyć na trawie w górach.
Na śniegu nie leżakujesz ?
Daj znak kiedy się kolejny raz w Tatry wybierzesz.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
'laynn pisze:Mocny powrót w Tatry. Czemu Pudla nie ciągłaś ?
Nie sądzę, aby chciał W sumie gdyby nie Ania, to ja też bym się w Tatrach o tej porze roku nie znalazła, a poznałyśmy się latem w Karkonoszach i sobie turystycznie "spasowałyśmy"
Dobromił pisze:Daj znak kiedy się kolejny raz w Tatry wybierzesz.
Na razie wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że dopiero na Wielkanoc. Mam wtedy 6 dni wolnego.
Dobromił pisze:Na śniegu nie leżakujesz ?
Na śniegu nie leżakuję długo! Chcę długo!
Jestem tu gdzie stoję, ale jeśli się ruszę, to mogę się zgubić.