Rżnięcie Wołka nocą
bton1 pisze:Ale, że się Wam, stare dziady chciało bladym świtem wstawać I leźć..
Młodzieńcze, gówniarzu, szczylu, że tak powiem. Kto tu w tej relacji napisał o pobudce??? My nie kładliśmy się spać po prostu
Dobromił pisze:Jest w nich siła, radość i entuzjazm.
Tak się ponoć robi już człowiekowi w krisa i moim wieku. Po czterdziestce człowiek ma - trochę z osła, trochę z lwa
Fajnie Cię zobaczyć Darkeushu-beskidniku w nienaturalnym zazwyczaj dla Ciebie środowisku
Bton, zdradzę Ci tajemnicę-wraz z wiekiem człowiekowi coraz więcej się chce bo wie, że mu coraz mniej zostaje
Ceper, mógłbyś zdefiniować owych "miejscowych" ?. Bo nie wiem, czy mieszkając blisko gór też się do nich zaliczam,
Bton, zdradzę Ci tajemnicę-wraz z wiekiem człowiekowi coraz więcej się chce bo wie, że mu coraz mniej zostaje
Ceper, mógłbyś zdefiniować owych "miejscowych" ?. Bo nie wiem, czy mieszkając blisko gór też się do nich zaliczam,
Opadnie Ci szczęka po weekendzie młodzieńcze. Oj opadnie
Stare dziady znów wyruszą nocą. Jak dobrze pójdzie
Stare dziady znów wyruszą nocą. Jak dobrze pójdzie
Ostatnio zmieniony 2015-07-11, 16:34 przez darkheush, łącznie zmieniany 1 raz.
darkheush pisze:Piotrek pisze:Fajnie Cię zobaczyć Darkeushu-beskidniku w nienaturalnym zazwyczaj dla Ciebie środowisku
Piotruś jak Cie lubiem, tak Ci cheba jebnem. Dla mnie każde środowisko "npm" jest naturalne
No się już nie odzywam
Ta się ino przyzwyczaiłem, że jak Darkeush to musowo Beskidy, a już na 80% piękny nasz B.Mały.
Ostatnio zmieniony 2015-07-11, 12:52 przez Piotrek, łącznie zmieniany 1 raz.