Urwis na Capim Wierchu
- Tatrzański urwis
Urwis na Capim Wierchu
Witam , byłem sobie w Tatrach na morderczym Capim Wierchu . Dziękuje za uwagę.
- Tępy dyszel
- Tatrzański urwis
Taka sobie .Tępy dyszel pisze:Ekstra relacja
Było generalnie tak :Tępy dyszel pisze: super zdjęcia.
I tak :
A tutaj jakiś kuternoga się przyczepił
I znowu ten dziad
Słoneczko grzało aż miło
Serce się raduje
Jakaś budka w dole
Reszta w fotek w linku : https://plus.google.com/photos/10338123 ... 2121264065
Ostatnio zmieniony 2015-03-09, 18:25 przez Tatrzański urwis, łącznie zmieniany 1 raz.
Kozi Wierch to był mój drugi ( po ... Wielkiej Kopie Królowa ) szczyt w Tatrach na jaki wlazłem w wersji zimowej. Wtedy pierwszy raz założyłem na nogi dolne raki ... Łzy wzruszenia zalewają mi klawiaturę ... 30 marca 2007 roku ... Aaaaa ... !!!
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- Tatrzański urwis
Ja nigdy nie ściemniam .Piotrek pisze: przynajmniej wiadomo, że nie ściemniasz
Poprawione .Piotrek pisze:.choc nie do końca bo galeria G+ się nie otwiera
No ja byłem pierwszy raz zimą na Kozim , było cudnie i milusio .Dobromił pisze:Kozi Wierch to był mój drugi ( po ... Wielkiej Kopie Królowa ) szczyt w Tatrach na jaki wlazłem w wersji zimowej.
Wychodząc nie miałem raków na girach , nie było sensu zakładać bo śnieg był kopny , dopiero przy schodzeniu założyłem chociaż zupełnie niepotrzebnie .Dobromił pisze: Wtedy pierwszy raz założyłem na nogi dolne raki ...
Chopaki nie płaczą Łukaszu .Dobromił pisze: Łzy wzruszenia zalewają mi klawiaturę ...
Ale ja naprawdę się staram .TNT'omek pisze:Widzę,że skoki są mało skuteczne...
A może by tak skoczyć z czekanem i się nadziać? Podsunąłeś mi pomysł Tomaszu .TNT'omek pisze: Teraz próbujesz przebić się czekanem?
Jaki tam ze mnie samobójca , po prostu robię to co muszę .TNT'omek pisze:Wyobraźnia samobójców nie ma granic
Jaki on tam Kozi skoro nie widziałem żadnego kozła na górze , więc pomyślałem że może chociaż capa spotkam .ceper pisze:Urwisie, czy szczyt zmienił nazwę na twoją cześć
Link już działa .ceper pisze:Trochę mało fotek jak na taki spacerek
No dawno takiej żylety w Tatrach nie widziałem a fotki takie sobie , żaden ze mnie Robert J .Iva pisze:Pogoda piękna i zdjęcia w końcu wyraźne
Ostatnio zmieniony 2015-03-09, 18:43 przez Tatrzański urwis, łącznie zmieniany 1 raz.
Tatrzański urwis pisze:Iva napisał/a:
Pogoda piękna i zdjęcia w końcu wyraźne
No dawno takiej żylety w Tatrach nie widziałem a fotki takie sobie , żaden ze mnie Robert J .
Już i tak wrzucasz zdjęcia o wiele lepszej jakości(nie są tak bardzo skompresowane jak poprzednio). Jeszcze popracuj nad prostym horyzontem i będzie git. Nie wszyscy muszą ruszać suwakami w programach graficznych