Witam , dawno nie było mnie w dolinie gąsienicowej więc postanowiłem to nadrobić w sobie tylko znany sposób . Wybór padł na Kościelec na którym nie byłem jeszcze nigdy zimą chociaż śniegu jest teraz w Tatrach jak na lekarstwo . Jednak raki i czekan się przydały pomimo wszystko chociaż założyłem je dopiero na Przełęczy Karb . Kolana trochę ucierpiały ale nic to , będę musiał się do tego przyzwyczaić , zacisnąć zęby i iść do przodu . Wczoraj ze względu na przemęczone i przeciążone kolana wyszedłem na Nosala na którym nigdy jak dotąd nie byłem , było całkiem sympatycznie . Kilka fotek :
Na Kościelcu
Czy ta morda może kłamać
Reszta zdjęć w linku dla wytrwałych : https://plus.google.com/photos/10338123 ... 6317423121 .
Na Nosalu
Na drugi dzień była już kompletna dupówa.........
Warka na Nosalu
Mimo wszystko było ok
Reszta zdjęć w linku : https://plus.google.com/photos/10338123 ... 5005864657 .
Dziękuję za uwagę .
Urwis na Polskim Matterhornie czyli jak hartowała się stal
- Tatrzański urwis
Re: Urwis na Polskim Matterhornie czyli jak hartowała się st
Tatrzański urwis pisze:Warka na Nosalu
Przecież tego nie da się pić!!
- Tatrzański urwis
Smakowała .Mirek pisze:,Warka musiała w takim otoczeniu smakować.
Jak się nie da pić to zjedz .vertigo pisze:Przecież tego nie da się pić!!
Nie jestem jeszcze na tyle popularny żeby brać udział w takich reklamach , może za kilka lat spróbuje jak już świat o mnie usłyszy .Piotrek pisze:Zawsze podejrzewałem, że wszystkim co robią foty z browarem to koncerny płacą.
E tam , to tylko zdjęcie , o co tyle szumu .Piotrek pisze: Bo żeby tak od siebie, z własnej woli spitolić zdjęcie z górr puszką to ciężko uwierzyć
Nie byłem na szczycie sam więc nie chciałem żeby inni pomyśleli o mnie jako o nieodpowiedzialnym turyście .sokół pisze:Widać mało płacą, bo inaczej na Kościelcu by dał puszkę.
Wojownik musi walczyć wujku Falconie . Nie poddałem się przed wypadkiem i nie poddam się teraz , mimo bólu i mojego kalectwa .sokół pisze: Upartyś jak osioł.
Albo przekleństwo.......sokół pisze:To w Twoim przypadku zaleta.
No jak się zaprę to już nie odpuszczę .Iva pisze:Masz samozaparcie