Dobry.
Czy w schronisku "pracował" pies Sznaps ?
Cudny był ten typ od "zimowej korony".
W 100 % zdobędzie.
Na Biskupią Kopę od morawskiej strony.
- sprocket73
- Kontakt:
Szczyt Biskupiej Kopy to dla mnie jakieś kuriozum. Fajna zabytkowa wieża. Obok zrujnowany koszmarek architektoniczny. A teraz jeszcze dobudowali futurystyczne unijne obiekty architektoniczne kompletnie niepasujące do niczego i niepraktyczne. Jest to z całą pewnością wina Tuska.
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
Biją rekord syfu, zabytków i "nowoczesności" na metr kwadratowy.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
Dobromił pisze:Czy w schronisku "pracował" pies Sznaps ?
nie. Jedyny pies należał do tego zdobywcy w tenenówce, ale został wyrzucony przez obsługę. Dla mnie głupota, byliśmy jedyny klientami. I to akurat jest różnica pomiędzy lokalami w Polsce i w Czechach
sprocket73 pisze:Jest to z całą pewnością wina Tuska.
zwłaszcza tego czeskiego!
Coldman pisze:Ciężko jest żyć w województwie Opolskim
można się śmiać, ale od lat jestem zwolennikiem likwidacji tego tworu i zazwyczaj spotykam się z ogromnym oburzeniem na ten pomysł, ale... ostatnio coraz częściej słyszę akceptację Ludzie zaczęli porównywać choćby transport kolejowy w opolskim, a u sąsiadów, a także np. edukację czy służbę zdrowia (z wieloma poważnymi zabiegami trzeba jeździć do Wrocławia albo GOP-u, mam znajome, które nawet w Opolu rodzić nie chcą, bo się boją , a o masowej ucieczce młodych ludzi już na poziomie szkół nie wspomnę), więc kamyk do kamyka Takim najlepszym przykładem upadku województwa jest fakt, że prezydent jego stolicy musiał okraść sąsiednie gminy z miejscowości, żeby sztucznie zwiększyć sobie ilość mieszkańców i w ten sposób pośrednio ratować całą jednostkę
Ostatnio zmieniony 2024-03-11, 20:41 przez Pudelek, łącznie zmieniany 2 razy.
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
Piotrek pisze:i nie długo wiata będzie chronić przed słońcem
Opalisz się w paski.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :