Główny Szlak Beskidzki - Relacja "Na żywo"
Też się z tego śmiałem, że do takiej sytuacji doszło, no ale tabletek z alkoholem nie mieszam, jak na Rabe wiedziałem, że będzie impreza to przestałem brać
Pod innym się kryje bieszczadzka koszulka, wsparcie charytatywne i poczta
Pod innym się kryje bieszczadzka koszulka, wsparcie charytatywne i poczta
Świat gór! Aby go nazwać swoim, trzeba zainwestować znacznie więcej niż krótkotrwałą radość oczu. I może dlatego właśnie człowiek naprawdę kochający góry chce znosić trudy, wyrzeczenia i niebezpieczeństwa na ich skalnych szlakach
sprocket73 pisze:Młody człowiek i więcej na aptekę niż alkohol - wstyd!
Coldman pisze:Apteka - 76zł
Tam miewają spirytus.
P.s. Gratuluję dobrze wykonanej, niepotrzebnej, pracy.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- sprocket73
- Kontakt:
maurycy pisze:Adrian pisze:Za mało na alkohol wydałeś
Tanie wakacje wyszły ...
Też się z tego śmiałem
Gratki!
Za jakiś czas na Twoim miejscu, zrobiłbym w odwrotną stronę, z tym że odcinek przez Niski przeszedłbym wzdłuż granicy. Bardziej dziko.
A GSB i tak masz już zaliczony.
Szedłem dobry kawał już przy granicy i nie zamierzam już więcej iść tego szlaku
Świat gór! Aby go nazwać swoim, trzeba zainwestować znacznie więcej niż krótkotrwałą radość oczu. I może dlatego właśnie człowiek naprawdę kochający góry chce znosić trudy, wyrzeczenia i niebezpieczeństwa na ich skalnych szlakach
Ostatnio zmieniony 2023-10-19, 11:51 przez Coldman, łącznie zmieniany 2 razy.
Burze i mgły, słońce i deszcz. Będziesz miał co wspominać. Gratulacje jeszcze raz!
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
Adrian pisze:Zdjęcia burzy kozackie
Brakowało mi statywu i mojego aparatu
Na taboretach aparat stał w schronisku na Stożku
Dzięki dzięki
A tutaj opisane straty w Wiśle, podczas kataklizmu, gdy ja zaczynałem GSB. W większym deszczu nigdy szedłem
https://dziennikzachodni.pl/nawalnica-w ... 1-17914123
A tutaj opisane straty w Wiśle, podczas kataklizmu, gdy ja zaczynałem GSB. W większym deszczu nigdy szedłem
https://dziennikzachodni.pl/nawalnica-w ... 1-17914123