03-07.06.2015 - To właśnie są... To właśnie MOJE Bieszczady!
Neska pisze:Według mojej babci nie jestem juź pierwszej młodości. Nie mogę sobie pozwolić na tak wyczerpujące podróże
Powiem Ci, że babcia Cię nie oszczędza .
A dodam jeszcze, że miałem "przyjemnośc" jechać osobowymi z nad morza do Żywca, wracając z Wolina. To dopiero był hardcor
Robisz świetne selfie.
Samojebka brzmi jednak bardziej swojsko i w krajowym stylu .
Piotrek pisze:A dodam jeszcze, że miałem "przyjemnośc" jechać osobowymi z nad morza do Żywca, wracając z Wolina. To dopiero był hardco
podejrzewam, że obecnie to mogłoby być przyjemniej niż jakieś tam IC. Jak czasem jeżdzę do Kostrzyna - fakt, to nie morze, ale jednak dość sporo na północ - na Woodstock, to zdarza się że czteroma osobowymi z przesiadkami i jest luz i kulturalnie, a jakbym jechał jednym podstawianym - to niby krócej, ale sardynki w puszcze
Piotrek pisze:A komfort jazdy niczego sobie, luz w wagonach, wolne tempo jazdy.
A internet był ? Bo teraz to jak internecika w pociągu nie ma to pociąg jest be.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Piotrek pisze:Źle tego nie wspominam, nawet interesujące było, bo jak czas na przesiadkach był dłuższy to można było pochodzić po miejscowości. Np. W Zuńskiej Woli Karsznicach 3 h czekania
A komfort jazdy niczego sobie, luz w wagonach, wolne tempo jazdy.
Moja ciekawa podróż pociągiem to była, jak wracałam z przysięgi od mojego brata, który był na tzw. "SOR-ach" w Grudziądzu. (skrót od Szkoły Oficerów Rezerwy", każdy po studiach tam trafiał). Atmosfera nie zapomniana, bo wracało pełno rodzin i mimo, że to były czasy bardzo kryzysowe (rok chyba 1983) to prawie każdy miał swojską kiełbasę i samogon.