Świetna wyprawa! Najbardziej podobają mi się zdjęcia z Pilska w kierunku Tatr i Jeziora Orawskiego i też te z "przypudrowanymi" trawami. Szlaki częściowo mi znane, nie byłem jeszcze na Hali Górowej i Jodłowcowej, będę musiał sobie tam pochodzić przy następnej okazji
Rysiankę planowałem w październiku zrobić od Milówki, albo Węgierskiej G. no ale jakoś tak wyszło, że nie pojechałem, choć pogoda była całkiem fajna i kolory również. Trochę żałuję bo wygrało lenistwo...
Trochę sobie odbiłem w czwartek i piątek bo byłem w B. Śląskim, ale co Beskid Żywiecki to Żywiecki
Przez Rysianke na Pilsko, aż po Hale ...
MOJA STRONA O GÓRACH OPAWSKICH: http://www.goryopawskie.eu/
opawski1 pisze:Świetna wyprawa! Najbardziej podobają mi się zdjęcia z Pilska w kierunku Tatr i Jeziora Orawskiego i też te z "przypudrowanymi" trawami. Szlaki częściowo mi znane, nie byłem jeszcze na Hali Górowej i Jodłowcowej, będę musiał sobie tam pochodzić przy następnej okazji
Rysiankę planowałem w październiku zrobić od Milówki, albo Węgierskiej G. no ale jakoś tak wyszło, że nie pojechałem, choć pogoda była całkiem fajna i kolory również. Trochę żałuję bo wygrało lenistwo...
Trochę sobie odbiłem w czwartek i piątek bo byłem w B. Śląskim, ale co Beskid Żywiecki to Żywiecki
Dzięki.
Mnie też została jeszcze jedna hala do zobaczenia, którą opuściłem.
Kiedy się idzie w jakieś miejsce pierwszy raz, to nieważne czy jest komercyjne czy nie, bo za pierwszym razem jest nowe i ciekawe, tak jak przereklamowana Rysianka
Ale widoki z Hali bardzo lubię.
A tam Żywiecki ... Każdy fajny
laynn pisze:opawski1 pisze:bo byłem w B. Śląskim, ale co Beskid Żywiecki to Żywiecki
Oj się wyroczni narażasz, oj
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
laynn pisze:opawski1 pisze:bo byłem w B. Śląskim, ale co Beskid Żywiecki to Żywiecki
Oj się wyroczni narażasz, oj
No dobra Śląski nie jest taki zły jeśli omija się Skrzyczne, Malinowską Skałę, Szyndzielnię, Czantorię, Klimczok Szczyrk, Wisłę szczególnie w weekendy ale B. Żywiecki w moim "rankingu" i tak jest wyżej, tak samo jak Wyspowy i Sądecki Do Makowskiego mam jeszcze mieszane uczucia bo za mało go znam, Mały ma trochę za dużo lasów, za mało widoków
Parę miejsc sobie cenię jak choćby Halę Jaworową, Ochodzitą, Chatkę Pietraszonka czy Baranią Górę. W niektórych miejscach jeszcze nie byłem więc się nie wypowiadam
Ostatnio zmieniony 2021-11-15, 10:42 przez opawski1, łącznie zmieniany 2 razy.
MOJA STRONA O GÓRACH OPAWSKICH: http://www.goryopawskie.eu/
opawski1 pisze:W niektórych miejscach jeszcze nie byłem więc się nie wypowiadam
A dlaczego nie ? Fachowcy teoretyczni to sól turystyki
laynn pisze:No to trafisz na powyższe siedzisko.
Może by tak porozstawiać takie ustrojstwa po okolicznych szlakach ...
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :