Ślad rozmyty, jak by się poślizgnoł.
Wygląda na pięć pazurów,patrząc na pierwszy po prawej na mały pazur z poduszką być może
Ty Baranie!
Ostatnio zmieniony 2015-08-19, 18:40 przez marekw, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.google.pl/search?q=%C5%9Bla ... HW&dpr=0.9
wydaję się, że podobne
wydaję się, że podobne
No tak serio, to o jeśli nie mamy tu do czynienia z nałożonymi na siebie i zdeformowanymi tropami różnych bydlęć, to ten akurat trop tak na oko ma kształtem najbliżej do niedźwiedzia, łapka tylna, prawa lub lewa
Nie było by to wcale nic dziwnego, jak wiadomo, młode miśki po osiągnięciu wieku dojrzałego dostają od mamy kopa w zad i idą na szlifa w poszukiwaniu rewiru. Czytaliście o tym miśku co z Tatr polazł na Węgry i wrócił się jak Czarnecki dla Ojczyzny ratowania..przez Słowację w Bieszczady ?
Nie było by to wcale nic dziwnego, jak wiadomo, młode miśki po osiągnięciu wieku dojrzałego dostają od mamy kopa w zad i idą na szlifa w poszukiwaniu rewiru. Czytaliście o tym miśku co z Tatr polazł na Węgry i wrócił się jak Czarnecki dla Ojczyzny ratowania..przez Słowację w Bieszczady ?
Ostatnio zmieniony 2015-08-22, 22:26 przez BesKid, łącznie zmieniany 1 raz.
--------------
***///***
--------------
***///***
--------------
- Malgo Klapković
Ja ze swojego zestawu filtrów: UV, polar oraz szary połówkowy z systemem do kręcenia (cockin czy jak mu tam), używam obecnie tylko polara, ale czasami, jak już jestem zmęczona ustawianiem, kręceniem, to już nawet nie widzę czy są odblaski, czy nie ma, czasami mam wrażenie, że aparat mnie "nie słucha" i po prostu przestaję wtedy robić zdjęcia tłumacząc to sobie tym, że jestem zmęczona i nie kumam nastawów A ogólnie rzecz ujmując, to przy każdym wyjeździe przeklinam zakup aparatu, po czym jak wracam do domu to jednak jestem w miarę zadowolona i pewnie nie wrócę już do małej, poręcznej małpki
Chyz u Bacy to rozsypująca się już buda i z tego co widziałam, raczej zamknięta. Byłam w wakacje.
Ostatnio zmieniony 2015-10-07, 16:13 przez nes_ska, łącznie zmieniany 1 raz.