TNT'omek pisze:my się nie żegnamy przed jedzeniem, bo ...żona dobrze gotuje
Powiem Ci, że jedzenie było tam pyszne, jadłam aż mi się uszy trzęsły, wszystko świeżutkie i takie "od wybieganej kury"
Malgo Klapković pisze:bo chyba nie sądzisz, że ci co się przeżegnują przed jedzeniem, to robią to z obawy przed tym, co podane na talerzu
Jakie ceny? oczywiście ceny piwa,kosmiczne.A za pierdołę strzelam focha,tak tylko moja małzowinka ma prawo mnie nazywać.TNT'omek pisze:mirek pisze:Drogo znaczy.Znam ceny w tego rodzaju przybytkach,inni też na pewno.Pudelek pisze:mirek pisze:(pensjonat zwany i znane ceny)
a jakie to są "znane" ceny?
pytanie było konkretne- "jakie?", a odpowiedź jak zwykle lawirująca...
Znam ceny , ale nie podam. Pierdoła z Ciebie mirek, straszna

Ceny,proszę bardzo Błatnia piwo 7 zyla,Szyndzielnia 8 zyla,Czantoria 6,5 zyla.w chacie pod Czantorią czasem po dobrym przeliczniku jest 5,5 zyla.Najtańsze konsumowałem w Telesforówce 4, 5 zyla plusem to był świetny chleb ze smalcem.TNT'omek pisze:możesz sobie strzelaćjak podasz ceny
mirek pisze:Znam ceny w tego rodzaju przybytkach
Malgo Klapković pisze:Piotrek pisze: tak trafiliśmy do jakiegoś klasztoru, czy domu zakonnic. Było tanio ale dziwnie, wręcz ...grobowo
Napisz relacjęCzy w takiej kwaterce da się wypić piwo?
Malgo Klapković pisze:Nie wiem co Wy chcecie do tych cen
Nic się nie pomerdało,inni to też z cenami potwierdzą.Co jak co ale w cenach pyffka to się wyznaję.Malgo Klapković pisze:mirek pisze: Błatnia piwo 7 zyla,Szyndzielnia 8 zyla,Czantoria 6,5 zyla.w chacie pod Czantorią czasem po dobrym przeliczniku jest 5,5 zyla.
Nie wiem co Wy chcecie do tych cenO ile mirkowi się coś nie pomerdało ;

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości